חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

:עצוב: חודשיים עמדתי בתוכנית בדיוק רב ובעמל רב, וירדתי כמעט 7 קג! השבוע בשקילה עליתי חצי קילו וזה שבר את רוחי ומאז אני לא מצליחה לחזור לתוכנית.אמרתי לעצמי אם כל כך דייקתי ולא הצלחתי חבל לי להתאמץ.אני יודעת שאם נופלים צריך לקום,אבל אני רואה פה כל כך הרבה הצלחות ומאד מיואשת שאצלי זה לא קורה.מקווה ממחר לחזור לתוכנית.זהו חייבת!הסרתי מליבי את שהיה לי … :עצוב: מקווה לטוב…

אלמוני
    לא פעיל

אל תראי רק את החלק שנוח לך לראות.
    בנוסף להצלחות יש פה גם הרבה חששות, קשיים, יסורי מצפון, גם כשלונות, אכזבות.. לא כולם מנצחים.. זה רק אנושי ליפול.. אל תקווי לטוב, אלא תחליטי שיהיה טוב. זה נמצא בידיים שלך ורק את מסוגלת לגרום לזה להצליח, אז קודם כל האמיני בעצמך שאת מסוגלת. מחשבה חיובית מובילה לעשייה חיובית ומשם לתוצאות חיוביות (ובמקרה שלנו תוצאות שליליות 😉 ).

אל תחליטי שעלייה קטנה של חצי קילו היא מה שתשבור עשייה (והצלחה) של חודשיים.
    לדעתי חבל לוותר על המאמץ, צריך לנסות בכל הכוח.

תאמיני לי שאני כותבת לך את הדברים ממקום של ניסיון, והבנה ועם כל האמפתיה שיכולה להיות. אל תרימי ידיים.

אנחנו פה. גם בשבילך.
    :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

צריך לקבל גם את הירידה וגם את העליה בתבונה .

ירדת כבר 7 קילו שזה יפה מאוד בחודשיים

לפעמים באה עליה לצורך ירידה נוספת תקחי את עצמך שוב בידים ותחזרי למסלול זה לא קשה
    ואנחנו כאן לצורך עידוד ותמיכה .

אלמוני
    לא פעיל

היום עבר לי ממש מדויק בזכות העידוד שקראתי בבקר …וואווו כמה קשה הדרך,המון תודה ושיהיה לכולנו שבוע טוב מכל הבחינות :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני בשבוע השלישי ירדתי עד כה 1.800 ובאמת שאני מקפידה. השבוע ממש התאמצתי. יש לי הרגשה שלא ירדתי משמעותית. וואו זו הרגשה גרועה ביותר. ביום שני אני אשקל מקווה לטוב. בנתיים צריכה לאסוף את עצמי ולא לוותר למכשפת האוכל.

אלמוני
    לא פעיל

הי לולה.
    הסתכלי על הממוצע של 3 השקילות האחרונות. ירדת? ברור.
    כל התנודות האלו של מאזן המים בגוף עובד עלינו פסיכולוגית בצורה נוראית. לכן הסתכלי על הממוצע.

יכול להגיד לך שאצלי ממש לאחרומה היה מחסום פסיכולוגי – לרדת מ-100 קילו.
    במשך חודש הסתובבתי מסביב ל-100, ובאמת עליתי. גם בממוצע.
    זה היה כי לא שמרתי כמו שצריך.
    את ששומרת ומתאמצת, אין שום סיבה שתעלי במשקל, ולכן זה רק מאזן מים בגוף.
    אז קחי מחשבון וחשבע ממוצע.
    את עדיין מרזה נהדר.

אלמוני
    לא פעיל

תודה לכם חברים מקסימים גיא ואורית :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אתמול בעקבות החיזוקים שקיבלתי מעמית ואורית המקסימות והמדהימות :אוהב: :אוהב: :אוהב:

הצלחתי לדייק כל היום :מאושר: :מאושר: .
    הבוקר קמתי בהחלטה שאני שוב מתחילה יום חדש של דיוק בתוכנית
    ובנוסף חיכו לי חיזוקים של גיא ואורית :אוהב: :אוהב:

במחשבה שנייה כנראה שאלך בכל זאת לשקילה למרות שבטח תהיה עלייה אחרי שכל השבוע דווקא חרגתי מהתוכנית -הענשתי את עצמי בעצם !אבל זה מה שהתסכול עשה לי :עצוב: :עצוב:

אמרתי לעצמי שאחשוב כאילו אני עכשו מתחילה את התוכנית מההתחלה כמו שקראתי שאורנה אמרה למישהי משהו בסגנון של:”תחשבי איך היתה ההצלחה בהתחלה”…

אז עם הרבה אומץ אלך לשקילה כאילו זו שקילה ראשונה :מאושר: :מאושר:

הרי יש לי דרך כל כך ארוכה שזו באמת רק ההתחלה…

וגיא חשבתי על מה שכתבת על מחסום המאה -כנראה שיש בזה משהו-הרצון הזה שאני כל כך מחכה לו -להחליף קידומת-לא מגיע !!!
    הוא חלום שהוא גם מחסום,אבל מקווה שהוא יגיע בסוף!!!! 😉

אז תודה רבה לכולכם על הפוש בסופ”ש הזה ,שהרים אותי חזרה והחזיר אותי לרכבת האיטית במקרה הזה שלנו, אבל לפחות שתיסע כבר !!!
    לא חשוב על איזו מהירות :סחרחורת:
    אז שוב תודה,

ובהצלחה לכולכם ושבוע מוצלח :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אין לה מה להוסיף, חברינו היקרים כבר כתבו הכל! :שמח2:
    רק אאחל הצלחה, וכמובן שתעדכני אותנו :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

מרגישה מיותרת… אבל בטוחה ששאבת כח והמון מכל מה שכבר נכתב… אז הופה היי חזרה לתוכנית.
    מחכים לעדכון מחוייך ממך :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

לולה יקרה, כבר כתבו לך הכל…. :שמח1:
    אז, מזכירה לך שהיום יום שני יום השקילה שלך… 😉 ואנו מחכים לדווח… 🙂 וממש לא משנה מה הוא? 😉 ירידה,דריכה במקום,או עליה… 🙂 הרי כבר כתבו לך שכולנו באותה סירה… :מאושר: וכל ההצלחות שאת קוראת כאן (כמו שכתבת) עברו באותה דרך של עליות וירידות,של נפילות וקימות… 🙂 זה טבעי…ובשביל זה אנחנו כאן כדי להסיר מהלב…ללמוד מנסיון החתירה של האחרים והעיקר להמשיך הלאה…!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    גם אני את מינוס ה53 ק”ג עברתי ועדיין עוברת עם עליות וירידות אך המטרה להשאר בדרך ולא לתת למספרים לנהל אותנו… 😉 ובנינו…מה מה זה חצי קילו לעומת 7 ???!!! 😉 😉
    מחזיקה לך אצבעות להמשך מוצלח!!! :אוהב: מחכהה לעדכון שקילה באשר הוא!!! :אוהב:
    רחלי ו.
    :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

לולה, בתהליך הזה אנו חווים לשמחתנו הצלחות ולצערנו גם נפילות ואני בכוונה אומרת לך נפילות ולא אכזבות. כי האזבה מייאשת מאבדת את התקווה, והנפילה היא נפילה במטרה לקום. אז לא נורא חודשיים ירדת 7 קילו שהממוצע הוא 4 קילו.ממה את מאוכזבת. קחי הכל בפרופורציה, את בסדר גמור, לפעמים הגוף נעצר אבל את תראי תוצאות אחר כך, אל תסתכלי על כמה עלית. תראי מה הרווחת… האם שווה להתייאש ולזרוק את ה 7 קילו תמורת עליה של חצי קילו. אני בטוחה שאת לא רוצה… קומי, שימי GPS על המסלול ותתחילי לצעוד לכיוון המטרה

מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות