חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום ובוקר טוב לכל גולשי הפורום !
    הפעם אני פונה לכל התקועים במשקל או היורדים בקטנות.
    אני אישית תקועה כבר חצי שנה סביב אותו משקל ברגע הראשון שאני על המשקל ורואה שוב ירידה קטנה או עליה קטנה או דורכת במקום לא אשקר באותה שניה אני מאוכזבת אבל מיד שיורדת מהמשקל אוספת את עצמי ומדברת אל ליבי ואומרת אין דרך אחרת ובסוף אני אנצח. בצעדים איטים הגעתי לירידיה של 31 ק”ג ודרכי עוד ארוכה .אבל מה הטלרנטיבה השניה ללכת הביתה מאוכזבים וישר למקרר לאוכל לא ולא להמשיך ולעשות תוכנית ולצעוד ולשבת שבוע שבוע בקבוצה ולקבל חיזוקים מכולם ומהמדריכה הנפלאה שלנו אהובה בסוף אנחנו ננצח בעזרתנו האישית ובזכות הכוחות שאנו שאופים אחד מהשני אז שיהיה לכולנו שבוע נפלא ו ב ה צ ל ח ה על כל 100 גרם שיורדים
    אוהבת אתכם ציפי פ.

אלמוני
    לא פעיל

ציפי בוקר טופ….
    איזה כייף לפתוח את הבוקר עם הודעה אופטימית כזו….
    זו הדרך…
    גאה בך, זה לא מובן מאליו, להפנים תודעה כזו !!
    כל הכבוד!!
    יום קסום
    איה

אלמוני
    לא פעיל

את בטח תנצחי
    כי המחשבות שלך הם אלה שלך הם אלו שיובילו
    אותך לניצחון את אישה אם הרבה כוחות ויודעת להילחם על מה שאת רוצה
    אוהבת אותך מאוד מאוד רוסנה

אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב …
    רק רציתי לומר שממש התרגשתי מהמילים הנכונות , שנותנות לנו כוחות להמשך , במיוחד אחרי שיחה ארוכה עם אהובה , עם אין סוף חיזוקים , זאת הגישה . נ ק ו ד ה !
    מסיון , אחרי שהיתה בקבוצה ועזבה וחזרה(עם עלייה משמעותית במישקל ..) יוצאת לדרך חדשה בכיף ובשימחה ! (ואם כבר דיברנו על אופטימיות , אז נישארו לי עוד 6 ק”ג בכיס… 🙂 )

אלמוני
    לא פעיל

זאת סיון הבחורה שבכתה בשבוע שעבר…אתמול פגשת אותי במדרגות ושאלת מה איתי ? רציתי לומר לך תודה על הדאגה והאיכפתיות זה באמת נחמד אז תודה בכל אופן והלוואי עלי להשיל 30 קילו בהצלחה לך ולבת שלך תודה תודה ויום טוב

אלמוני
    לא פעיל

אנו בדיוק באותו מקום .

שיהיה לך יום נפלא .

טלי

אלמוני
    לא פעיל

ציפק'ה המקסימה – זו אכן את ?
    כל כך אופייני לך. תמיד מעודדת, אופטימית, עם גישה חיובית לדרך ולחיים בכלל ולכן את עוד תכבשי את הפיסגה – אני יודעת ומאד מאמינה בך. ממשיכה בעיקשות ובדבקות ולא נרתעת ולא נשברת . זו הנוסחה להצלחה שלך ובעצם הנוסחה שכולנו צריכים לאמץ ולהפנים. אסור להרפות ידיים ולהסתכל לאחור. גם אם יש משברים ונפילות ורגעים לא קלים – צריך תמיד להסתכל קדימה, לראות את המטרה מבעד לסבך ולחתור קדימה. כי ההצלחה שלנו אינה נמדדת באותו רגע שאולי נפלנו אלא רק לאורך זמן. ואם נחשוב חיובי ונמשיך קדימה למרות הכל , כי הדרך לא תמיד קלה, אנחנו נצליח.

ציפק'ה שלי, אוהבת אותך ומעריצה
    נשיקות לסיון בתך
    אוהבת אותך
    הילה ג. – בשבילך תמיד הילו'ש

אלמוני
    לא פעיל

לציפי היקרה …
    כל ירידה היא ירידה מבורכת .. !!
    המשיכי להיצמד לתוכנית ולאט לאט את תגיעי לתוצאה ..
    אל תשכחי לעולם שגם מי שנוסע לירושלים ובדרך נתקע בפקק לעולם לא עוזב את הרכב וממשיך ברגל !!
    בהצלחה בהמשך הדרך חלי ממן

אלמוני
    לא פעיל

לכל ירידה קטנה יש משמעות גדולה תראי שכל 100 גרם מצטבר בסוף לקילו … זה ממש יפה ומעורר השראה שאת לוקחת את זה ככה וגם חשוב מאד
    מה גם ש 31 קילו לא בא ברגל …וגם את רומא לא בנו ביום אחד… אז המווווון בהצלחה לך ולכולנו בעצם!

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות