חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי אני בת 22, עוד מעט 23. רוצה מאוד לרזות לקראת יום הולדתי הקרב.
    הדרך שלי ארוכה, כ-26 ק”ג אבל אני יודעת שאין ברירה.
    למען האמת אני יושבת כאן וכותבת לכם אחרי שאכלתי ואכלתי ואני מתפוצצת…אתם יכולים לנחש בעצמכם שזה לא מסלטים או מרק ירקות אלא כל מה שמזיק לנו והרבה מזה.
    ניסיתי הרבה דרכים והרבה שיטות, כמעט הגעתי לפסיכולוג. זה נושא שלא נותן לי מנוח ושקט ונמאס לי מעצמי. כל הזמן אני סביב האוכל והוא סביבי.
    הגעתי למצב שבו אף ג'ינס בארון כבר לא עולה, ותסמכו עלי-יש לי את כל המידות מ-36 עד 44 אז ה-44 כבר לא טוב… אני לא רוצה להמשיך כך. רוצה התחלה חדשה ותקווה חדשה. אני צריכה הרבה תמיכה להמשך הדרך. בעיקר כאן כי אף אחד לא יכול להבין מה עובר עלי.
    מקווה להצליח.

אלמוני
    לא פעיל

הגעת למקום הנכון, ובמידה 44 זה גם הזמן הנכון.
    אני לא יודעת היכן את גרה אבל ממליצה לך להתקשר למוקד ולברר אם יש קבוצה קרוב לבית שלך ואז פשוט להצטרף.
    אם אין קבוצה כזו, תמיד תוכלי להוריד תפריט מתאים מרשימת התפריטים שבצד האתר ולעשות תוכנית. אנחנו, אנשי הפורום נהיה קבוצת התמיכה שלך.
    בהצלחה
    ליאת פ.ר

אלמוני
    לא פעיל

אני עינב בת 22~ גם אם גיל 23 אני רוצה לרזות בערך אותם קילוגרמים שאת רוצה ולמען אותם מטרות
    אז יש לנו דרך ארוכה לעבור ביחד
    מאיזה סניף את וביאזה יום ואשמח אשמח אשמח אשמח להכיר אותך!
    יום קסום מעינב!

אלמוני
    לא פעיל

רצון זה המפתח – הרצון לשינוי, להתחלה חדשה. אני מאחלת לך המון הצלחה, ומבטיחה לך שאם תתמידי זה הפעם ולתמיד. כל עוד תביני שזו לא דיאטה שבסופה חוזרים להרגלים הישנים, אלא אורח חיים חדש, אחר, טוב יותר.
    לא נראה לי שיש קבוצה שתבין יותר טוב מאיתנו מה עובר עליך. כולנו נאבקות, נאבקנו ונמשיך להיאבק במשקל. אבל לאט לאט תביני שאורח החיים הזה הוא ממש ההיפך ממלחמה – הוא מקנה לנו את הרוגע, את השלווה, את תחושת השובע.
    יש לך את התמיכה שלי, אני מאמינה בך. הייתי מציעה לך:
    1) לעבור על כל סיפורי ההצלחה, זה מכניס רעל בעיניים.
    2) לצאת להליכה ולסדר את המחשבות: למה זה כ”כ חשוב לך? מה את מוכנה לעשות בשביל זה? על מה מוותרים ומה מרווחים?
    3) להצטייד בתפריט של 1200 קלוריות, לשתות לפחות 12 כוסות מיים ביום (כ-2 ליטרים), ולהתחיל לחיות מארוחה לארוחה.
    4) אם חסרים לך בבית חברים – ירקות, אנרג'י, סוכריות ללא סוכר, גלידה דיאט, וכד' אני מציעה לך לקנות (תראי גם את רשימת הקניות שמופיעה באתר).
    5) אמונה, כוח רצון, אנרגיות, אהבה עצמית, תרשי לעצמך לשאול שאלות, לטעות, להתבלבל, ולתקן.
    6) זיכרי – גם אם נופלים, מתרוממים מייד אחר כך. סלחנות היא מילת המפתח, כי אין אדם שלא נופל.
    בהצלחה, מחכה לעדכון שלך, מאמינה בך!
    יפעת.

lee maman
    מנהל בפורום

איזה כיף שהיגעת להחלטה ולמקום בו כולנו מבינים אותך.
    תתחילי לתרגם את הרצון שלך לעשיה אין טעם טעים יותר משליטה באוכל .שיהיה לך בהצלחה אנחנו תמיד לצידך מישפחת חלי גרופ.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות