חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

עלי לציין שאף פעם לא עשיתי כאלה הכנות לשמירה כפי שאני עושה לאחרונה, בעלי היקר דואג לי לקנייה וחיתוך הירקות בהתאם לבקשתי עמדתי עכשיו ובווק ענק עם שפריץ שמן בלבד הקפצתי כמות ענקית ירקות שמספיקה לשבוע ימים כמו כלום (כמובן חוץ ממני כמעט אף אחד לא נוגע בהם.) פעם הייתי רגילה להכין לשבת רק מרק עוף עכשיו אין כדבר הזה רק מרק חלי כל השבוע (אף על פי שבעלי מעדיף מרק עוף הוא לא מתלונן) מנת פחמימה עוף או 2 טבעול תירס דיאט ואני פשוט מסודרת. ברגע שהאוכל קיים ולא צריכים לחפש מה לנשנש אני מרגישה על הגג.
    אני עוקבת אחריכם בדריכותהורדתי בשבועיים 4 ק”ג מודה ומברכת על כל ירידה לא ממהרת לשום מקום ומודה שיש לי אתכם.

אלמוני
    לא פעיל

הכל עניין של “סטייט אוף מיינד”.. (לא ידעתי איך להגיד בעברית..).
    ברגע שמחליטים שרוצים שינוי, ומחליטים להיות ערוכים מראש כשהדחף יתקוף, מוצאים את עצמינו מצליחים בגדול.

אני מאחלת לך המון בהצלחה, לא פגשתי אותך עדיין בפורום, מפני שנעדרתי תקופה מסויימת..
    אז שיהיה רק טוב בתכנית, ואנחנו פה גם כשיהיה קצת יותר קשה 🙂

טושה

אלמוני
    לא פעיל

רק אני שומעת סופגניה זה מעלה בי זכרונות של משהו טוב…, ראשית כל הכבוד על הירידה המדהימה אין ספק שמכינים מראש אנחנו יודעים שיש לנו מוכן לכל רגע נתון… אני בדיוק עורכת רשימת קניות למחר לפי מה שאני מתכננת לבשל, כמו מרק ירקות מגורד חינם, חצילים בתנור (יאמי), 2 פשטידות , אחת תרד והשניה פטריות ובצל והשאר אחשוב אחרכך, כך אוכל להקפיא את הפשטידות אחרי שאחתוך כל אחת מהן למנות וזה יהיה לי זמין לצהריים (אני צמחונית וגם לא אוכלת דגים וטבעול למינהם…)אז זה באמת כייף לתכנן מראש ולהכין מראש. שיהיה לך שבוע מקסים ושפוי והמשך ירידות נהדרות:), תמי

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות