חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ענת חזרתי עכשיו מהחוג והיה מצויין היום .קצת קשה לי בזמן האחרון אבל רציתי להגיד לך שאין כמו הקבוצה ואני בטוחה שהשבוע יהיה ממש טוב .
    רציתי להגיד לך משהו חשוב מאוד, אמרתי בחוג אני חייבת לרדת במשקל ותיקנת אותי ואמרת לי שאני לא חייבת אלא רוצה …
    אז רציתי להגיד לך ענת אני מאוד רוצה רוצה רוצה רוצה רוצה רצה רוצה רוצה רוצה רוצה לרדת במשקל ולהצליח בגדול בשביל עצמי .
    אני רוצה את עזרתך המקצועית והאנושית ומודה לך .כי את שם בשבילי .אני רוצה להיעזר בפורום בכדי שתתמכי בי כל יום שיעבור עליי בצורה הטובה ביותר .
    אז אני לא אכתוב היום על פתק אלא אכתוב כאן ש ..
    אני מאושרת ומודה על הירידה המדהימה שלי השבוע תודה .
    כמובן תאריך 8/1/2008 .. שימי לב לתאריך המיוחד ..
    ענת .תודה.

lee maman
    מנהל בפורום

את מדהימה,יש בך כוחות ועוצמה שאת אפילו לא מודעת אליהם,תני להם לצאת מתוכך,מן הכוח אל הפועל!
    אני רואה ויודעת ומאמינה בך!!!!!!!!!
    אני רוצה מאד להיות כאן בפורום ולעזור לך אבל יש מוגבלויות שאינן תלויות בי כמו עבודה ,קניותענייני בריאות ועוד ענינים שוטפים אחרים שמונעים ממני גישה של 24 שעות בפורום ואני מתנצלת,אבל טלפונית אהיה זמינה רוב הזמן ואם אינני עונה מסיבה כזו או אחרת סמסמי לי כדי שאדע שזו את ומבטיחה לחזור
    דוקא בתקופה הזו שלושת השבועות שעומדים לפנייך יהוו אתגר וקטליזטור להצלחתך וכן, תכיני עוד פתק שרק את תראי ו”תפגשי” אותו פעמיים ביום לפחות…
    אוהבת ומחבקת חזק,לילה טוב ,שלך,ענת

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות