חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

זה עוזר גם לעשות אירובי בסלון איזה שעה ככה,ולקפוץ,להשתולל,להתפרק..:-)?
    וכמה לעשות בהליכון בשבוע ואיזה מהירות?
    איזה אימוני כח את עושה?משקולות וזה?
    תודה רבהההה!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אירובי בסלון – אליפות עולם. אני לפעמים סתם מסתובבת בחדר כשיש לי חצי שעה פנויה ובא לי לשרוף עוד קלוריות. … עם הטלפון, הטיוי , הרדיו.

תעשי בהליכון כמה שבא לך. 20 דקות – 5 פעמים בשבוע זה גם טוב. ההמלצה של משרד הבריאות זה 150 דקות אירובי בשבוע. אני שורפת בערך 50 קלוריות לקילומטר = 10 דקות. אבל ככל שיותר קשה לך כך את שורפת יותר. זה משתנה ממשקל למשקל וגם לפי הכושר הגופני. זה לא אומר שאפשר לאכול יותר (אלא אם כן את פסיכית כמוני שרוצה לאכול 1550 ביום במקום 1200 – וזה עולה לי 3 שעות ספורט ביום) – הליכה שעה לפי דעתי זה בין 300-400 קלוריות שאת שורפת.

התעמלות עם גומיות זה יופי. גם דילגית. משקולות עולות 7 ש”ח לקילו אז משקולות של 2-3 קילו זה ממש זול ואז האימון נהיה מעניין. לי יש גם מזרן ומדרגה (שעלתה לי 200 שח ומזמן החזירה את ההשקעה בה – המאמנת עשתה לי אימון אירובי לימים שלא בא לי לצאת מהבית.) כל הכייף זה לשחק עם האימונים. כשאימון משעמם אותי עושה אימון אחר. המאמנת באה פעם בכמה חודשים ובונה אימון חדש (תענוג שעולה לי פעם בשלושה חודשים 130 שח) ולאחרונה פשוט הוצאתי אימונים ישנים ועכשיו הם כמו חדשים בשבילי.

ממליצה בחום לא להשתמש ברכב. אנשים מתעצלים ללכת, לעלות מדרגות – חבל. זה ספורט לעלות במדרגה ואתה עושה את זה על הדרך…. סידורים, קניות. גם תוך כדי הליכה אני מסדרת בראש את היום. בריצה, בכלל, אחרי עשר דקות נעלמות לך המחשבות ויש מן שקט כזה בראש – מעורב עם חומרים טובים (אנדרופינים) שעושים מצב רוח טוב (זה מדעי)

הכי קשה – להתחיל. אז לפעמים אומרת לעצמי בבוקר “אני אעשה סט אחד ואז אצא ואז אעשה עוד סט ואחר כך עוד אחד אחרון” ברגע שמתחילה זה כבר זורם. למרות שלפעמים אני באמת יוצאת להליכה או סידורים (אצלי זה אותו דבר כי אין לי רכב. הכל ברגל) וחוזרת וממשיכה את האימון. בנינו למי אין כוח לעשות רק סט אחד של 10 דקות?

יש אפליקציה של NIKE שמראים לך כל תרגיל ויש שם אימונים בכל מיני מרווחי זמן (זאת אומרת שאם יש לך רק רבע שעה – יש אימון של רבע שעה. אם יש לך חצי שעה – גם)

הליכה זה מעולה ואת יכולה להחליט שעל כל דקה את רצה 10 שניות וכך לאט לאט להשתפר.

כל מה שאת עושה – הגוף אומר לך תודה.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות