חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

טיפים לאיך עוברים את תקופת בחינות בשלום? סמסטר קודם עליתי וכל תקופת בחינות בשנים הקודמות העליתי באזור 4-5 קילו! כ”כ קשה ללמוד מבלי לאכול מתוקים והרבה… בשלושה חודשים האחרונים ירדתי 10 קילו שהצריכו ממני השקעה רבה והתמדה רבה…לא בא לי שכל העבודה שלי תלך לפח. וגם לא בא לי לא להצליח במבחנים, ומה לעשות ששוקולד עוזר לעבור את התקופה הזאת בשלום?
    ממש קשה לי עם העובדה שרמת הרעב ורצת הצורך במשהו מתוק עלו באופן משמעותי מרגע שהתחלתי ללמוד לבחינות…
    כל עזרה תתקבל בברכה!

אלמוני
    לא פעיל

אני לא כל כך מבינה למה משהו צריך להשתנות בתקופת מבחנים.
    תמיד קשה לשמור. ואנחנו מתאפקות בכל זאת. זה שאת חורשת למבחנים זו לא סיבה לאכול יותר.

פשוט תתאפקי. תאכלי ארוחות מסודרות לפי התוכנית שלך. תצמדי לתפריט, כרגיל.

יש המון סיבות בעולם לאכול. רק סיבה אחת לא לאכול: הרצון לרזות.

לאכול? הכל גורם לי לרצות לאכול. שיעמום, תיסכול, עצב, שמחה, עוד פעם שיעמום.

פה ושם חורגים קצת אבל בכללי שומרים. אין ספק שזה לא קל. אבל תחשבי על העשרה קילו שירדת בחודשים האחרונים ותשמרי על עצמך, למרות הבחינות.

מצטערת שזו התשובה הכי טובה שיכולה לתת לך. אין קסמים. רק כוח רצון, התמדה ועקשנות.

בהצלחה עם הבחינות 🙂 ושבוע טוב

אלמוני
    לא פעיל

כל כך מבינה אותך!! אני סטודנטית שעצמי שהתחלתי לפני שבועיים את התוכנית וממש לא בא לי להרוס את ההורדה הנחמדה שהייתה לי וכמובן עוד תיהיה לי.
    האסטרגיה שלי היא ככה:
    1. לשתף את כולם שאני בדיאטה ושלא יציאו לי שום פיצה וכדומה.
    2. במידה ואת לומדת בבית וממש בא לך משהו מתוק יש קרטיבים שהם 15 קלוריות לאחד שמותר עד 6 ביום והם ממש טובים וסוגרים את הפינה של המתוק. 🙂
    3. להכין הכל מראש בבוקר שככה לא תחשבי מה את צריכה לאכול כל 3 שעות.

וניראה לי שזהו בעיקרון אשמח לשמוע על עוד טיפים.
    בהצלחה במבחניםםםם זה גם משהו חשוב :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

הלמידה עושה אותי נורא רעבה וסמסטר קודם התזונה שלי בעיקר הייתה בנויה על שוקולד אבל הפעם החלטתי שזה לא הולך לקרות! עבדתי כל כך קשה על ההישגים שלי שזה פשוט החלטה!
    בסך הכל השוקולד הזה הוא לא באמת צורך אלא אכילה רגשית
    אז אני משתדלת להיצמד מאוד לארוחות ואם בכל זאת בא לי לנשנש אז אני חותכת לי ירקות וזה סתם נחמד וממלא ואפשר גם לקחת ארטיק קרח חינמי או לשתות עוד נס.
    העיקר הוא להיצמד לתפריט ולעשות את המיטב ואנחנו נצליח, החודש הזה לא שווה שנעלה בגללו כל כך הרבה

אלמוני
    לא פעיל

לא יודעת מה הייתי עושה בלי הפורום הזה! תודה על החיזוקים והתמיכה… תקופת בחינות זו תקופה מעייפת פיזית ומנטלית! אבל בעז”ה,בעזרתי ובעזרת הפורום המקסים הזה נעבור אותה בשלום:)

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות