חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי ניקול.. אני ממש מבינה לליבך אני אישית גם לא התגייסתי לצבא בגלל שומן ובחרתי ללכת לשירות לאומי ולא לצאת לעבוד כי אני חיה בהרגשה ששמנה קשה לה למצוא עבודה .. אני גרה בירושלים אני עושה דיאטה מהבית בלי שום קבוצת תמיכה ואני רוצה להגיד לך שאם לא תעצרי את זה עכשיו אחר כך זה יהיה הרבה יותר קשה גם אם אין לך כסף לקבוצה תדעי שאם כוח רצון אפילו שמרגישים בתחתית של החיים אפשר לעשות הכל למרות כל הקושי ואני בכלל טיפוש בכיין חח שכל היום מקטר אבל אני הצלחתי בזכות הרבה תפילות וכוח רצון אני מאמינה שגם את יכולה ואם את רוצה למצוא עבודה את צריכה לעשות קודם עבודה עם עצמך ולצאת להליכות ולמצוא את הדרך להכין לעצמך אוכל דל קלוריות בשביל דיאטה את לא צריכה לקנות את הדברים הכי יקרים בעולם אלא פשוט להשתדל ולרצות אם זה לקנות גבינה שהיא לא יקרה וירקות וטונה מי שרוצה מוצא מה לאכול… ניקול אני מרגישה את ההרגשה האיומה שאת נימצאת בתוך גוף חי אבל הנשמה שלך בפנים מרגישה מתה ואת ההרגשה הזאת רק את יכולה לשנות אז תקחי את כל התירוצים ותתני אותם מתנה לשטן שמכניס לך את התירוצים לראש אומנם זה לא יהיה קל אבל זה אפשרי..

אלמוני
    לא פעיל

שיהיה לך שבוע טוב ומקסים כמוך מתוקה.

אוהבת …גילי

אלמוני
    לא פעיל

מדהים!!!
    ניקול בבקשה תתקשרי לחלי… היא תעזור לך.
    ובבקשה תשאירי לי את מספר הטלפון שלך במייל שלי: [email protected] אני רוצה לאמץ אותך אלי ואל ביתי. אף פעם לא היו לי בנות אז אולי הגיע הזמן…. טוב???

תראי איך כולם כאן רוצים לעזור לך… אז תחייכי. בשנה הבאה את תהיי ב”ה כוסית על!
    וכולם יסובבו את הראשים אחריך…

לילה טוב מתוקה … תהיי בקשר

אלמוני
    לא פעיל

איש אינו יודע מה ביכולתו לבצע עד שהוא מנסה זאת.
    ואם תרצי לרדת במשקל אני בטוחה שתמצאי את הדרך.
    אני כבר 5 שנים בתוכנית של משפחת חלי גרופ המופלאה. מהן 4 שנים בשמירה. אין הרגשה נפלאה מזו.
    לא הבנתי היכן את גרה היום אבל אם את יכולה להגיע לקבוצה של חלי ביום ראשון אני מזמינה אותך ולגבי התשלום הסירי דאגה מליבך. אני פטורה מתשלום בגלל השמירה ומוכנה לקחת אותך כפרוייקט אישי להצלחה. את יכולה לכתוב לי גם במייל הפרטי או לקבל את הטלפון שלי מחלי.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות