חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #184407
    אלמוני
    לא פעיל

    הכנתי את התבשיל מהחצילי-זברה, באמת לחציל יש מרקם נימוח ומעודן יותר, הוספתי מעט רסק עגבניות, והטעם מתחיל להתקרב למתכון המקורי, אבל עדיין לא שם.
    בכל מקרה הוא טעים מאוד.
    המרק עגבניות עומד להסתיים, יצא לך להכין את מרק השומר?
    אגב, אתמול בדף שחולק קיבלת קרדיט על תבשיל החצילים של סבתא אטי ופורסם המתכון שלך לגרנולה, יישר כוח
    בתודה ויום טוב, לייזה

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות