לראשונה ראיתי וקניתי אתמול חצילי זברה.
אני חושבת שהם צדו מיידית את עיני בגלל התמונה שצירפת לא מזמן.
אז זהו אני אנסה לעשות ניסיון חוזר של התבשיל הפעם עם רסק עגבניות ואולי פחות כורכום, כי נדמה לי שזה היה ההבדל בין המתכון שפירסמת לראשונה לבין השחזור.
אני מבינה שיש בעיה להעלות את המתכונים המקוריים שפרסמת….חבל
יום טוב, לייזה
בנוסף אפשר לשרוף ולהכין סלט עם עגבניות בשלות ,שום ,לימון,עשבים,מלח. ניסיתי לכתוב ללא טחינה כדי שה יהיה חופשי .
לגבי הודעה קודמת שלך ,האם ניסית טופו מוקפץ במרינדה עם ירקות?
משה