צהריים טובים, אני מעוניינת להכין את הגרנולה הביתית שלך,
רציתי לשאול בבקשה האם המתכון הזה הוא המקורי והנכון:
ק”ג שיבולת שועל גסה.
300 גרם שקדים טבעיים.
300 גרם אגוזי מלך טבעיים.
חצי כוס סילן
חצי כוס שמן
חצי כוס מים.
לפזר את שיבולת השועל על תבנית, לערבב את הנוזלים ולפזר על התבנית תוך ערבוב.
לאפות בחום בינוני כ20-25 דקות עם ערבוב באמצע.
את השקדים והאגוזים לטחון במעבד מזון ולערבב אחרי ההוצאה של שיבולת השועל מהתנור.
שאלות נוספות:
האם הכוונה לכוס חד פעמית כמדידה?
האם זה בסדר לעשות חצי כמות? להוריד מכל מה שרשמת חצי?(במקום חצי כוס מים-רבע?)
ולאיזה שמן אתה מתכוון שצריך לשים?
תודה רבה ושבוע טוב! :שמח1: