חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום משה ראשית רציתי באמת להודות על המתכונים , הם מצויינים, אני עוקבת אחרי הכיתובים שלך כדי לחפש עוד מתכון טעים או עוד רעיון טוב!!! אז תודה רבה שאתה כאן!!
    יש לי כמה שאלות אליך:
    1. לפני כמה זמן פירסמתה מתכון לגרנולה ביתית – שכלל גם אגוזי מלך, הכנתי אותה יצאה מאוד טעים, אבל אם אני לא טועה, רשמתה שאתה אוכל ממנה 3 כפות עם יוגורט או חלב בבוקר… הרי הגרנולה כוללת גם אגוזים שהם בעצםשומן, ולא. בוקר אין מנת שומן…או שאני התבלבלתי במשהו?

2. במתכון של העוגיות גרנולה וחמוציות ורימון שפירסמתה היום: במה אפשר להחליף את הרימון? ואיזה גודל בערך אמורות להיות העוגיות? כף? או שאולי אפשר לעשות עוד יותר קטנות ואז יהיה ניתן לאחות 2 עוגיות?

3. ראיתי, נידמה לי, שרשמתה שאתה בשמירה כבר די הרבה זמן…אני הגעתי לשמירה ואז…”גלשתי” אחורה… לא יודעת מה נכנס בי חרגתי המון (למרות שזה מגוחך כי יש 2 מנות מותרות וממש חיכיתי לזה) וכתוצאה עליתי כבר 3 ק”ג 🙁 כמובן שהתחלתי מהתחלה, כי היה לי כיף איפה שהייתי, אבל מה עושים כדי להשאר שם , כדי פשוט להיות ולחיות בשמירה ולא להשמין? יש לך איזה טיפ?

תודה רבה מראש

אלמוני
    לא פעיל

גליה שלום
    1.כשהתחלתי את התוכנית של חלי ממן היו לי התיעצויות עם דיאטנית העובדת בתוכנית והיא אשרה לי את ארוחת הבוקר שתיארתי למרות שמדובר בחריגה לכאורה מהתוכנית.
    כללית היא התנגדה ליוגורט ללא שומן בכלל .
    בנוסף קחי בחשבון שכמות אגוזי המלך בשלוש כפות בטלה בשישים. מדובר הרי ב300 גרם מתוך משקל כולל של כ2000 גרם. ומזה אוכלים שלוש כפות בלבד. זה צא מה שיגרום לחריגה.
    2. את הרימון אפשר להחליף בחתיכות קטנות של תפוח או להגדיל את כמות החמוציות.
    3.כשהגעתי לשמירה עליתי במשקל עד לרמה של 1.5 ק”ג מעל. הקשחתי את הדיאטה וירדתי במספר חודשים עד לטווח הנמוך ב 2 ק”ג ממשקל השמירה.
    השבוע קבלתי על עצמי משימה להשמין בק”ג אחד.
    אני שומר על נושא השתייה ושש הארוחות + פעילות גופנית שלצערי נעצרה עקב פריצת דיסק חמורה שאירעה בעקבות פעילות לא נכונה.
    כללית התיחסותי לתוכנית היא לאורח חיים אחר והמטרה היא לשמור על הטווח.
    המדד הטוב ביותר שלי הוא רמת הסוכר שנמצאת כיום בטווח אידיאלי לסוכרתי.
    שבוע טוב
    משה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות