חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

מה אוכלים????
    אני שונאת מצות.
    מה התחליפים????
    ( מיותר לציין שעבורי לחם לא בא בחשבון..)
    איך שובעים.
    אנא תנו לי טיפים.
    מה עושים עם החג המסובך הזה???????????
    זכרון ילדות קצר:
    כשהייתי ילדה ( לפני למעלה מ 3 עשורים…) אמא שלי היתה מטגנת לנו מצות מגולגלות הממולאות בגבינה או אם מדובר בואריאציה של ארוחת צהרים, אז ממולאות בבשר.
    שמן מאוד.
    מטוגן… עמוס שמן… וזללנו וזללנו ולא חישבנו קלוריות…
    היא היתה עושה לנו עוגות ממצות ושכבות שוקולד. ( ולא- אנחנו לא פולנים… ח ח ח ח)
    כיום, כשאני בתהליך של עיצוב אורח חיים נכון ותיקון הרגלי אכילה לקויים- אני שואלת:
    איך עוברים את החג הזה?
    מה אוכלים? מה בבוקר? צהרים? בערב? ……….
    אנא תנו לי טיפים….
    ירדתי עד כה 5.5 ק”ג בחודש וחצי
    ולא בא לי להעלות אותם בחזרה……….

אלמוני
    לא פעיל

קוראת באדיקות את כל התשובות שלך לכותבות. כל סימני הקריאה שאת שמה כמענה לסימני השאלה שלהן. ועכשיו את זו היא שמציגה שאלות? כנראה לא “עברת” פסח בתוכנית. קחי נשימה ותרגעי. כל התשובות תבואנה השבוע ובשבוע הבא. לקראת פסח כמו לפני חנוכה/ראש השנה או כל חג “עתיר קלורית” נקבל בקבוצות “הוראות הפעלה” מדוייקות שיאפשרו לנו לעבור את החג המסובך (כדבריך). ובאוירת החג: עברנו את פרעה – נעבור גם את זה:)

אלמוני
    לא פעיל

כוכבית יקרה,
    החשש שלך מראה עד כמה את רצינית בכוונותייך לעבור את החג כהילכתו מבחינת הכשרות ומבחינת התוכנית של חלי ממן, וזו נקודת פתיחה הכי טובה שיכולה להיות !
    יש לזכור שרב התכנית, יכולה להתקיים ולהמשיך במתכונתה- תחליפי החלבון, חלבון בשר, ירקות ופירות.
    צודקת – לפחמימות יש למצוא תחליפים אחרים וידברו על זה בקבוצה. ישנה המצה הקלה (שאני מציעה לך, מניסיון, לקנות ולהצטייד כבר מעכשיו כי הן נעלמות במהירות גדולה ואין להשיגן אחר-כך…..)
    נכון, יש צורך להתאפק ולהפגין שליטה רבה מול כל מיני מאכלים כאלה ואחרים (אצל כל אחת זה משהו אחר). ציינת שירדת בתוכנית 5.5 ק”ג, אני בטוחה שיש לך כבר את השיטות שלך.
    בהצלחה וחג שמח,
    ותזכרי שדווקא הקושי הוא זה שמחשל 🙂
    שושי

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות