חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז ככה אתמול הייתי בשקילה וערב של החג לא הספקתי ללכת לשקילה בגלל הניקיונות ולחץ של הזמן שגם אני עובדת וגם יש ילדים קטנים בבית ולא יכולתי ופספסתי את השקילה ואתמול שהייתי בשקילה המדריכה אמרה לי שאני צריכה לשלם אמרתי לה שלא הגעתי לשקילה שבוע שעבר ומגיע לי עוד פעם אחת אמרה אין מה לעשות פיספסת פיספסת אני מאוד כעסתי וניסיתי להסביר לה וזה לא כ״כ עניין אותה וזה ממש לא פייר החוסר התחשבות גם כשהייתי חולה מאוד לפני חודש בשפעת ולא הלכתי להישקל כי לא יכולתי לקום מהמיטה היא החשיבה כאילו הייתי רציתי לומר למנהלת הפורום שזה גועל נפש ההתייחסות הזו מה קרה סוף העולם???? אין התחשבות????? הסכום שאתם גובים הוא יחסית די יקר 240 ש״ח כל חודש ואני נימצאת שם כבר כמעט חצי שנה אז קורה פה ושם שלא יכולים להגיע מסיבה כל שהיא אז אין התחשבות????? אני אישית מאוד התאכזבתי וניראה לי שאני פורשת מלחזור לקבוצה לא ניראה לי שאני יחזור עם זה היחס כל מה שמעניין אותכם זה רק הכסף ולא התחשבות של בן אדם!!!!! ו

אלמוני
    לא פעיל

ואני חייבת להגיד שהופתעתי לרעה!!
    לא חשבתי שהשקילה ביום ראשון בשעות כ”כ מסויימות, תיחשב לי שיקחו ממני על זה כסף!
    מן הראוי ששקילה כזו תיחשב רק למי שהגיע. יום לפני החג, אני עובדת ומה לעשות-לא היה נוח לי להגיע ביום ראשון בזמן הזה. אני לא יכולה לצאת מהעבודה כי יש שקילה!! נו באמת…
    חוץ מזה, אפילו בשומרי משקל יש 2 חיסורים שלא משלמים עליהם.
    מה נסגר?

זה ממש לא הוגן!!!! :כועס:

אלמוני
    לא פעיל

התשלום הינו חודשי. לפעמים יש 4 מפגשים בחודש ולפעמים 5 מפגשים.
    בפסח – כמו כולם גם אנחנו יצאנו לחופש ועל-מנת לאפשר לכם המשתתפים להישאר צמודים לתוכנים ועם אצבע על הדופק הוחלט לקיים יום שקילות מיוחד לפני ערב החג.
    כולם קיבלו את כל המפגשים שהיו אמורים לקבל החודש ולהיפך: צוות המנחות והמנחים נסע מעיר לעיר כל אחד בקבוצה שלו וגייסנו עוד ועוד אנשי צוות לעזרה רק כדי שנספיק לשקול את כל הקבוצות ביום אחד. התייחסתי לכך בנפרד גם בשבוע שעבר, לא טרוויאלי ולא פשוט לערוך שינויי לו”ז במערכת הקבוצות ולדחוס שבוע עבודה במס' שעות.
    גם מפגשים שנפלו על חול המועד הוחזרו מיד לאחר החג בימים חריגים – ולראייה קבוצות שמתקיימות מחר יום ה' כשבשיגרה לא מתקיימות קבוצות ביום זה.
    אנו לא עומדים בהשוואה לאף חברה אחרת בשוק.
    למתקשרים למשרד הוסבר הרציונל מאחורי ההחלטה לקיים שקילה ואני תקוה שאתן מבינות שלא בצע כסף היה המוטו. (ובמאמר מוסגר אבל חייבת להוסיף בנימה אישית: אם זה היה השיקול אזי כל התפריטים המוצגים פה והשירות שניתן בפורום היה למשתתפים בלבד ולא לכל פונה! )

אלמוני
    לא פעיל

הרי לא נראה בכלל שתאריכי השקילות השתגעו לחלוטין שקילה ביום חמישי ואחרי 4 ימים עוד שקילה וכדומה. האם כל זאת נעשה למען יגידו שהיה מפגש באותו שבוע ויוכלו לקחת תשלום רגיל?
    זה נראה הזוי שיש 2 מפגשים תוך 4 ימים, לא אפקטיבי מבחינת הירידה במשקל, את הסכום שאנחנו משלמים צריך לשלם לפני מספר מפגשים ואם מישהו לא יוכל להגיע מטעמים כאלה או אחרים לא צריך להחשיב את אותו מפגש.

אלמוני
    לא פעיל

אם התוכנית לא לרוחך, ולא מתאים לך השיטה או התשלום אז יש לך מס' אופציות כולל לעשות את התוכנית מהבית ללא תשלום, ואולי כדאי שתעברי למתחרים, כפי שמספר חברות ציינו כאן. הרי אף אחד לא מחזיק כאן אף אחד בכח. אתן אמורות לעשות את השינוי עבורכן.

אלמוני
    לא פעיל

תגידו מישהי מכן ביררה פעם כמה עולה בכל קבוצה אחרת?
    בדיאטה קלאב ובשומרי משקל זה איזה 400-500 שקל לחודש ואין שם אפילו חצי מהשירות של חלי ממן שלא נדבר שהמפגשים משעממים ברמות על והמדריכות מבוגרות ויבשות.
    כל שאר המחרטטים והמאמנים יעני גובים איזה לפחות 100 שח למפגש בודד !
    אז על מה התלונות ? כשהיית בחופשת פסח בטיולים ובחול ולא הדלקת טלביזיה , מישהו החזיר לך על השבוע הזה ? בחדר כושר ?
    תנוחו ומהר, לפני שחלי תבין איזה מכרה זהב יש לה ותעלה את המחיר ל300 שח בחודש

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות