כרוב, כרובית, גזר וקולורבי מה לשים כמה ולמה? תודה :קול:
כרוב חתוך גס וגזר לעיגולים לשים בצנצנת את הירקות למעלה להוסיף שמיר ,מלח וכל 3 ימים להפוך את הצנצנת.. תוך שבועיים יש חמוצים סוף! 🙂
נ.ב ניתן אם רוצים אותם פיקנתים להוסיף פלפלים חריפים בין הירקות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך