גרנולה ביתית ללא סוכר.
משקל סופי כ2 ק”ג לאפסון יבש .
צריכה יומית שלי : 3 כפות למוזלי של ארוחת בוקר. (כיוון שהיא ללא סוכר מותר 3 כפות)
1 ק”ג שיבולת שועל גסה.
250 גרם –אגוזי מלך.
250 גרם-שקדים טבעיים.
250 גרם גרעיני דלעת קלופים.
1/3 כוס שמן רגיל (כוס שתייה גבוהה)
1/3 מים
1/3 סירופ אגבה או סילן תמרים ללא סוכר.
הוראות:
לפזר את שיבולת השועל על תבנית עם נייר אפייה ותרסיס שמן.
לערבב טוב את הנוזלים ולפזר אחיד מעל התבנית .אפשר להוסיף כמו סוכר כשני מכסים.
להכניס לתנור ב180 ,מפעם לפעם לערבב . אם לא מספיק פריך אפשר להמשיך עוד מספר דקות.
את האגוזים והשקדים לטחון גס במעבד ולהוסיף הכל לתערובת תוך ערבוב .
מקווה שזה מה שחיפשת.. 🙂