חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי, את נשמעת בדיוק כמוני לפני שבועיים.. אני בת 25 ותמיד הייתי מלאה , שקלתי כ-70 ק”ג פחות או יותר, כל הזמן הייתי מעלה ומרזה בדיאטות הלא בריאות אין ספור פעמים.. בשנה וחצי – שנתיים אחרונות פשוט לא הייתי “דרוכה” ופשוט זרמתי עם עצמי, הגעתי למשקל של 100 ק”ג!!! לא האמנתי שאני שם, התסכול והמרמור שהמספר התלת ספרתי הזה גרמו לי לכהות חושים ופשוט המשכתי בשלי.. בעבר כשהיה לי “כולה” 15 ק”ג לרדת זה היה נראה בר ביצוע, אבל כשהדרך כ”כ ארוכה זה מייאש!!! ואני מבינה לגמרי את היאוש שאת מרגישה עכשיו, א ב ל – לפני שבועיים נרשמתי לחלי גרופ, אני מנסה לא לחשוב כמו פעם (עוד 3-4 חודשים אני כוסית) אלא פשוט לעשות את התוכנית כמו תוכי, בלי לחשוב על הרזון והאידיאל ובלי להיכנס לייאוש שבשומן, פשוט מהמקום הכי שטחי לעשות את התוכנית כמו שצריך , פשוט כי צריך! כשאני אגיע ל-80 ק”ג או 75 אז אני אתחיל לחשוב על הסוף, כמה זמן שזה יקח.. מיואשת חמודה שלי- אני כאן בשבילך, תרשמי לתוכנית, תתחילי לעשות מה שצריך, את הייאוש זרקי לטיזינאבי- הייאוש זה המעצור שלנו!!! פשוט תתחילי ואני וכל חברות הפורום נדאג שגם תמשיכי, נתעדכן בכל פעם בירידות אחת של השניה ויהיה בסדר! מבטיחה לך!
    להגיד “אני יודעת שאני שמנה ואני לא יודעת מה לעשות” זה פשוט להתנער מאחריות!!! עשית את זה פעם אז יש לך כוחות לעשות את זה שוב, תאחזי בכוחות האלה שלך! אני כאן, אשמח לשמוע עדכונים וירידות ואת השם משתמש שלך בקרוב תשני ל”מסופקת”!!!
    באהבה, רעות:)))

אלמוני
    לא פעיל

הופתעתי לגלות שיש מי שתזדהה איתי כלכך. זרמתי עם עצמי כמו שאמרת וגיליתי לאן הגעתי, לא שהייתי צריכה את המשקל כדי לגלות את זה אבל זה היה עוד מהלומה…
    ובאמת אולי את צודקת צריך לשים את החישובים בצד ופשוט לעשות אני מודה לך על העזרה שלך. באמת היום התחלתי עם ארוחה בתוכנית ומקווה להמשיך ככה. קשה לי להתמיד יומייפ אני בתוכנית ואחר כך מתחילה עם שטויות תאמיני לי נשבר לי כבר מעצמי. אבל אני אנסה תודה לך

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות