חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני פשוט משתגעת
    איך אני מפריזה בחג זה לא יאמן
    נראה לי שלכל האחרות זה הצליח או מצליח ורק לי ………….
    אני כ”כ דפוקה שלא מסוגלת לעמוד מול אוכל טעים ומפתה?
    לא אפרט מה עשיתי כי זה ממש לא איפוק להיפך.
    שאנ קוראת הצלחות של בנות אחרות אני אומרת לעצמי האם זה אפשרי? מתי סוף סוף אצא מתוך המלכודת האיומה הזאת.

אלמוני
    לא פעיל

היי ריבי (מקווה שלא טעיתי בשם).
    זה כל כך לא נכון. את ממש לא היחידה שאוכלת לפעמים יותר ממה שצריך. הרי אם כולנו היינו כל כך מושלמות לא היינו צריכות להיות בתוכנית בכלל. זה מאוד טבעי לרצות לאכול, במיוחד כשיש שפע כזה מסביב וכולם אוכלים בלי יותר מדי רגשות אשמה.
    התחושה שרק את לא מצליחה היא לגמרי בראש שלך. אל תהיי כל כך קשה עם עצמך, הלקאה עצמית לא עוזרת, להיפך, היא רק מעודדת את המשבר הבא. בואי נראה לרגע את הצד הטוב – רוב הזמן את מתמידה בתוכנית. כל יום כזה הוא ניצחון אמיתי וסמל להתמדה, לנחישות ולהמון איפוק וכוח רצון. אז פעם בכמה בזמן באיזה חג קטנטן לא הקפדת כמו תמיד. תחשבי שפעם היית “חוגגת” כל יום. תראי איזו דרך עשית. את צריכה להיות גאה בעצמך ולא לכעוס על עצמך כל כך. את אנושית, כמו כולנו. ועכשיו תרימי ראש ותמשיכי הלאה בלי חרטות ובלי כעס.
    שחף

אלמוני
    לא פעיל

נתנו לי חיבוק וירטואלי והחזירו לי את הכוח. כולנו באותה סירה יקירה, פעם נסחפים למעמקים אבל ברוב הפעמים נמצאים בחוף מבטחים. תני לעצמך הזדמנות, סלחי לעצמך וחזרי לתוכנית. שיהיה לך שבוע קל. וזה מה שאני מאחלת גם לעצמי כמובן.

אלמוני
    לא פעיל

היי ריבי..
    אני מציעה דחוף אבל דחוף כוס מים קרים..
    מתי אמרת לעצמך לאחרונה משהו טוב??????
    אותי חינכו מגיל קטן שהדשא של השכן תמיד יותר ירוק ולכן לא מעניין אותי מה קורה שם…ותסמכי עליי שכולנו עשויים מאותו חומר..:) אז תתחילי לפרגן לעצמך, חדלי מהביקורת העצמית הנוקשה…ותזרמי עם התוכנית כפי שאת צריכה…למדי מכל חוויה..אל תעשי לעצמך משפטי שדה…זה לא עוזר לך…אלא להיפך…
    בהצלחה !

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות