- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
19/01/2017 בשעה 9:04 #107540אלמונילא פעיל
כל פעם אבל כל פעם שאני מחליטה משהו… אחרי יומיים יש איזה משבר קטן בחיי היום יום ואני מוצאת את עצמי נופלת.. :עצוב: לפעמים נפילה קטנה של 100-200 קלוריות.. ולפעמים התרסקות של אלפי קלוריות… אני יכולה לקום בלילה (כי לא יכולתי לישון.. טרודה בגלל סיבות למינים. ולחסל את המקרר. ממש לאכול את כל מה שאני רואה… בבוקר אני מרגישה הכי רע שבעולם..כואבת לי הבטן ברמות מטורפות..ונפשית אני שונאת את עצמי…איזה לוזרית, איפה? איפה ההבטחות שהבטחתי לעצמי?? :עצוב: זה מה שהיה אתמול בלילה :עצוב: מה אני עושה? איך אני ממשיכה? לא בא לי לאכול מנה מותרת בשישי.. לא מגיע לי :עצוב: כמה? כמה? עוד אני יכולה לקום וליפול ושוב לקום ושוב ליפול… יש לי כמה קילו מסכנים להוריד.. אנשים מורידים עשרת קילוגרמים ושומרים שנים על זה ואני לא יכולה להיות מדוגמת שבוע…שבוע מסכן.. שבוע אחר לא עובר ללא מעידות :עצוב: אשמח לתגובות… עצות..
11/04/2019 בשעה 23:41 #107543אלמונילא פעילחיבוק ממני, אל תשנאי את עצמך ואל תענישי את עצך, כולנו לפעמים טועים ולכולנו יש נפילות
יכולה לומר על עצמי שהבוקר עליתי 200 גרם (מסת שריר) ואני יודעת שהדרך היא היא הנכונה
ממליצה לך להכין חינמיים, מרקים ועוד מראש
אל תענישי את עצמך בחיים כי את בדרך הנכונה
גם לי קשה לרדת 5 קג
היה קל לרדת 35 וחמישה קג קשים מאוד אבל היי אני מחייכת תמיד
שולחת לך נשיקות וחיבוק וירטואלי אחרי משבר תמיד מגיעות ההצלחות שתדעי :אוהב: :אוהב:11/04/2019 בשעה 23:41 #107545אלמונילא פעילהי גליה, נפילות קורות לכולנו, תלוי גם על מה נופלים. תכיני לך חינמיים , ירקות מוקפצים/ מאודים/אנטיפסטי/מרקים חינמיים ותוכלי אותם. לגבי מתוקים : לי מאוד עוזרות סוכריות ללא סוכר בטעמים שונים. גם אם את קמה בלילה , תדאגי שיהיה לך תה צמחים בטרמוס עם סוכריה כזאת , יכול מאוד לעזור!!!
ועוד טיפ, כל פעם שאת רוצה לגנוב משהוא תעצרי שניה ותחשיבי האם באמת את רוצה את זה? כמה זה יעלה לך (במשקל כמובן ) , האם זה שווה???
הבחירה היא שלך !!!!
גם לי היה מאוד קשה בהתחלה לוותר על כל השטויות שסביבי , עוגיות, סוכריות, שוקולדים, בורקסים – הייתי רואה אותן כמעט כל בוקר במטבחון בעבודה. כולם באים ולקוחים ,אוכלים בטח נהנים. ואני עמדתי והסתכלתי ודיברתי עם עצמי!
היום הם לא מדברים אלי. גם אם לוקחת איזה שוקולד, שומרת אותו אצלי במגירה ל”יום שחור”. מקסימום טועמת ביס ומחזירה או תורמת לאחרים.
בסופו של דבר את מחליטה על עצמך!!! תחשיבי על מטרה שלך, לאן את רוצה להגיע!!!!
בהצלחה!!!11/04/2019 בשעה 23:41 #107547אלמונילא פעילתיארת אותי בול!!!!!
כל כך מזדהה!!!
11/04/2019 בשעה 23:41 #107549אלמונילא פעילבכוונה לא עניתי לך ישר כשראיתי כי לא היה לי זמן לענות לך את התשובה שרציתי 🙂
זה הרבה פעמים המצב הרגשי ואנחנו אוכלים מתוך צורך להשתיק איזשהו כאב …האוכל לא יהיה זה שיפתור לנו את הבעיות- להפך הוא רק גורם לנו להרגיש יותר גרוע!
המלצתי אלייך:
קודם כל לא לייסר את עצמך! את בן אדם וכולנו נופלים והכי חשוב זה לקום!
דבר שני – אני מציעה לך לעשות ערכת עזרה ראשונה- ממש ככה! לקחת לעצמך קופסא ולשים בה כל מיני דברים שווים שבתוכנית למשל- חטיף אנרגיה שאת אוהבה, פופקורן עד 100 קלוריות לשקית,מסטיקים,אגוזים,שקדים,חלווה לייט, עוגה של פייבר וואן וכו'…
תעשי לעצמך הרגל שברגע שאת מרגישה כהה ואני במצב שאת לא מצליחה לעצור לבד את הולכת אוטומטית לקופסא הזאת ובוחרת משהו!
בנוסף תעשי לעצמך “קופסת חירום קרה” במקפיא שבה תשימי קרטיבים לייט חינמיים, ארטיקים לייט בטעמים כמו וניל עוגיות או שוקולד, גלידת פיטנס או לייט שבתוכנית..)= תנסי להרגיל את עצמך למשל ברגע שאת מרגישה במצב שבא לך לטרוף את כל המקרר את נרגעת מכינה לך כוס תה או נס קפה, מצרפת עוגת פייבר וואן בראוניז- שממש מונעת חשקים נוספים! ואיזה ארטיק מפנק או כדור גלידה לייט ופשוט תעשי סוג של סטופ לכל החשקים שבאים אחר כך…
תנסי ליישם את זה ואני בטוחה שזה ישפר לך את הבולמוסים! הרבה בהצלחה ולא לייסר את עצמך 🙂
שיהיה סופ”ש מקסים :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.