דווקא עכשיו שאני קילו לפני שמירה הייתי בטוחה שהמוטיבציה תהיה בשמים !!! וזה לא באמת קורה !!! זה השבוע הכי קשה שהיה לי מתחילת התוכנית !!!! פתאום אני מרשה לעצמי יותר מידי !!! לא יודעת איך לצאת מזה … זה קרה כל השבוע וחייב להיפסק !!! אני מרגישה שזה בגלל שאני כל כך קרובה למטרה ובגלל שחורף ובגלל שאני לפני מחזור או שבעצם אני סתם מחפשת לעצמי תירוצים ?!?!?! הייתי ממש חזקה כל התקופה הזאת לא היתכן שעכשיו אני ארשה לעצמי לקלקל … לפעמים אני חושבת שאולי זה בסדר ושאני בסך הכל אוגרת כוחות כדי להיכנס חזק לתוכנית ולהגיע למטרה האחרונה מצד שני זה מלחיץ …. אני חורגת ברוב המקרים במאכלים שהם כן בתוכנית אבל מוסיפה סתם כי אני בחשק מטורף !!!! וטועמת קצת מפה וקצת משם .. בקיצור אני בבעיה ! הצילו ! :עצוב: חשבתי לפוצץ מחר את המקרר במרקים וירקות … שאולי זה מה ש”יציל ” אותי … מה אתם אומרים ? איך אתם מתמודדים עם המזג האוויר הזה ?
לא ניתן לך עכשיו ליפול ליאוש, לא כשאת כל כך קרובה ליעד.
באחד מהפוסטים האחרונים שלך אפילו כתבת שעוד 1.700 ואת בשמירה.
חורף.. קשה לכולם, גם בעייתי לצאת להליכה וגם נתקפים יותר בחשק למתוק ובכלל.
זה הזמן להתעלות, להתמודד ולתת דרייב מטורף, כמה צעדים קטנים ואת שם!!
:שמח1:
גם החורף הזה מאוד מאוד מקשה. וגם ככל שמגיעים קרוב למשקל היעד זה נהיה יותר קשה כי הגוף פתאום רוצה יותר,ואת ממש ממש קרובה.
רעיון נהדר למלא את המקרר בירקות ומרקים חינמיים,מה עוד שאני ממליצה זה על תה ירוק,יש בכל מיני טעמים וזה ממש ממלא לפעמים שלא רעבים אלא רק מהקור מרגישים סתם תחושה של רעב….אני מאוד אוהבת את של ויסוצקי תה ירוק בטעם קינמון וניל הוא מעולה!!!