חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #99101
    אלמוני
    לא פעיל

    הי בנות, זקוקה לעצות שלכן!
    לפני כשנתיים עשיתי את התפריט של חלי ממן וירדתי יפה 15 קילו אחרי לידות. באיזה שהוא שלב – 4 קילו לפני משקל היעד נשברתי. עליתי מאז 4 קילו.
    אני כל פעם מנסה להתחיל את התפריט (בדרך כלל ביום ראשון כשאני מזועזעת מהמשקל) וכבר ביום שלישי אני נשברת ומתנפלת על משהו.
    הקושי שלי הוא בארגון הארוחות ליום המחרת. לא בא לי להיסחב עם קופסאות למשרד, אין לי כוח להכין את האוכל אני באה מהמשרד הרוגה, אני מרגישה שאני כל הזמן מתעסקת עם אוכל!! להכין, לקלף, לאבזר שלא לדבר על הפנטזיות על אוכל – במיוחד בקור הזה.
    נמאס לי מכל הוויתורים האלה כשאני יוצאת עם המשפחה ולכולם פתאום בא איזו פיצה, אז רק אני צריכה לחשוב מיליון פעם אם כדאי לי לבזבז מותרת ובסוף לא אוכלת וסתם מתבאסת.
    אני בטוחה שהתפריט של חלי מצוין והוכחתי לעצמי שאני יורדת יפה, פשוט לא מצליחה להיכנס ללופ הזה שוב.
    לציין שאני לא מפונקת, אני פשוט אם ל-3 ילדים קטנים, עובדת במשרה מלאה (מתמחה במשפטים) ואין לי בגדול זמן לנשום.
    מה עושים? :המום:

    #99102
    אלמוני
    לא פעיל

    המצב שלך מוכר לי מאוד, הייתי באותה הסיטואציה בדיוק בחודשים האחרונים, ועכשיו מרגישה שהצלחתי להיכנס באמת ..
    השינוי שעשיתי זה שהכנסתי לעצמי לראש שהאוכל שבתכנית הוא לא רק למטרת ירידה במשקל, הוא אוכל ששומר על אורח חיים מאוזן ובריא, כשיש לי ארוחות מסודרות אני לא מחפשת כל פעם דברים לאכול כמו שקורה כשאני לא שומרת (אוכלת מתפוצצת וברגע ושיורדת התחושה של השובע מתחילה לאכול עוד ועוד וכך כל היום..)
    מה שאני רוצה להגיד שהתוכנית פשוט נותנת תחושה של שגרה טובה,בריאה שגם אם יורדים במשקל וגם אם לא זה נותן שקט ותחושה טובה עם עצמך שאת אוכלת מאוזן. ככה זה לפחות אצלי.
    ממליצה לך להכין נשנושי ירקות לעבודה שלא דורשים הכנה כמו מלפפונים בייבי,עגבניות שרי,פלפלוני ביס .. כמה שאין צורך לקלף רק לשטוף ולשים בשקית/קופסא.
    מבחינת כריכים מישהי פעם נתנה לי טיפ לקחת את הלחם מהקפאה ולהכין את הכריך על הלחם כשהוא עוד קפוא ואז כבר אחרי שעתיים כשתרצי לאכול הוא מופשר ומרגיש טרי יותר מלחם מחומם. לגבי המילוי של הכריך תדאגי פשוט שיהיו ביצים קשות מוכנות מראש במקרר,סלט טונה במים עם מיונז לייט מוכן, שרק צריך לשים בלחם ולא להתעסק עם זה בבוקר.
    תביאי איתך בקבוק מים ריק לעבודה ותמלאי אותו שם, במקום להיסחב עם בקבוק כבד..
    צהריים את יכולה להזמין למשרד או לאכול בחוץ פעמיים בשבוע סושי.. ואני אפילו הייתי ממליצה לך להכין סלט פסטה קר לארוחת צהריים (2 כוסות פסטה,כפית פסטו,עגבניות שרי,בזיליקום,פלפלים קלויים,רוקט,בצל סגול) זה אחלה סלט והוא נחשב פחמימה מרובעת .. יש עוד כל מיני אופציות פשוט לבחור באופציות הקלות יותר להכנה במקום להשקיע. אל תשכחי שיש גם טבעול פעמיים בשבוע שאת יכולה לאכול .. בקיצור ההתארגנות לעבודה דווקא יותר פשוטה כי האוכל יכול להיות זריז.
    כשאת מגיעה הביתה הייתי דואגת שיהיה מרק חם בעיקר עכשיו בחורף שקודם תאכלי ממנו תהיי רגועה ולא תתלבשי על המקרר .. לנסות לעשות דברים בכיף וברוגע זה הטיפ הכי טוב שיש לי.
    תנסי לאמץ חלק מהדברים ותגידי מה קורה! המון בהצלחה :אוהב:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות