אחרי נסיונות וחלוקת המלצות של חברים בפורום הגעתי לשיטה שעובדת לי הכי טוב – אני מכינה את הפודינג לפי ההוראות (חצי חבילה + כוס חלב) – שימי לב שזה חלב “אמיתי” ולא סויה או משהו כזה כי זה פשוט לא עובד עם תחליפי חלב. אחרי שהפודינג מתייצב להוסיף 250 גרם גבינה לבנה + שקית סוכר וניל או את כמות הסוכר שמופיעה במתכון (אני כבר לא זוכרת – יותר קל לי עם הסוכר וניל), לערבב עד שנהיה אחיד ואז לשים במקרר לחצי שעה-שעה עד ששוב מתייצב. רק אחרי זה להכין את העוגה. מניסיון היא יוצאת הרבה יותר יציבה ככה ופחות נוזלית 🙂