חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אצלנו אין סודות, הכל מפורט כאן באתר..
    אנחנו פשוט נצמדות לתפריט, אוכלות רק מה שמותר לנו בכמויות מדויקות ובאות לקבוצה.
    איך את יודעת שאת צריכה להוריד 10 ק”ג?
    מה הגובה שלך ומה המשקל שלך?

אלמוני
    לא פעיל

אני יודעת שעלי לרזות 10 ק”ג, גובהי 1.73 מ', משקלי כ-80 ק”ג.
    הקושי הכי גדול שלי זה בסופי שבוע ובלילות.

אלמוני
    לא פעיל

על העזרה… אני באמת צריכה לקחת מכן דוגמה, אני מקנאה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אז היתה לך מטרה נכון החתונה?אבל איך היתה ההרגשה?המחמאות האהבה אלייך,והערצה שהסתכלת במראה נסי להיזכר בזה,ומה שווה שאת ליד התוכנית,את גם לא מרזה,גם מתוסכלת שאת אוכלת “תוכנית” ויורדת אז זה לא ביג דיל לכולנו יש נפילות,לכולנו קשה,וכולנו נעזרות אחת בשניה תמיד שיש לך נפילה תרוצי למחשב אילנו תשבי עם עצמך עצמי עיינים ממש כמו יוגה ותדמיני לעצמך איך את רואה את עצמך בעוד פרק זמן,הצבי לך מטרות יעדים הסתכלי קדימה מארוחה לארוחה תאמיני לי חיבוק גדול ואוהב

אלמוני
    לא פעיל

מה שלומך מאמי אני באמת מקווה שאת מרגישה יותר טוב מבחינה נשפית וכל הכבוד לך שאת מתמידה ולא נופלת ליפעמים שעוברים תקופה קשה אז ישר נופלים לאוכל ושוחכים מהכל אז באמת כל הכבוד לך … ושלא תידעו יותר צער!

אלמוני
    לא פעיל

אני הייתי פעם בקבוצה בכרמיאל, לפני כ-4 שנים. ירדתי מעט מאד בתקופה לא מעטה, כחודשיים, איזה 3-4 ק”ג. לא משהו. אני כיום מנסה לבד, בלי תוכנית. הבעיה הכי גדולה שלי זה בלילות, האוייבים בבית ותחושת הרעב. משום מה אני לא עושה את התוכנית כמו שצריך, השעות שלי כנראה לא מסודרות, ואני לא שותה מספיק מים.
    אחותי גם נמצאת בקבוצה של אהובה, אבל בימי שני. אולי את מכירה אותה, גלית… בחורה יפהפיה… (אני לא אובייקטיבית).

אלמוני
    לא פעיל

אוי, את ממש צעירה. אני זקנה לידך (31). נדמה לי שאת בקבוצה עם אחותי, גלית. מכירה? תחפשי את הבחורה הכי יפה שם.
    אני מכרמיאל, שוקלת להצטרף. הבעיה שאצלינו הקבוצות ענקיות! כמה אצלכם בקבוצה?

אלמוני
    לא פעיל

תעני לי בבקשה על השאלה?

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות