הכנתי תבשיל שעועית ירוקה לשבת , רציתי לדעת אם הוא בסדר.
הרתחתי שעועית ירוקה בסיר עם מיים, אחרי שהשעועית התרככה, שפכתי קצת את המים, שמתי תבלינים (פלפל, פפריקה, כף מרק עוף, שמיר מיובש) הוספתי 2 כפות עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים + קופסת רסק עגבניות. בישלתי על אש קטנה עד שהכל נספג. ניתן לאכול מהתבשיל 3/4 כוס כתוספת לארוחת שישי ?
אגב, יש גם אפונה מבושלת. האם ניתן לאכול גם ממנה 3/4 כוס או שמה צריך לבחור בינה לבין השעועית ?
שבת שפויה לכולנו..
נעמה.