שבוע טוב לכולכם.
אני חדשה בתוכנית (זה היום ה- 5 בתוכנית)
אתמול (שבת) אכלתי כמנה מותרת פיתה עם חומוס (שלה השתוקקתי הרבה זמן כי אפילו שלא הייתי בתוכנית לא אכלתי פיתות).
אבל – למרבה הפלא – דיי הצטערתי שאכלתי. לא יודעת הרגשה כאילו קילקלתי ובשקט יכולתי לוותר. ההרגשה לא עוזבת אותי.
מחר אני הולכת לקבוצה ואני חוששת שלא ארד
אשמח לשמוע מכם. ועוד שאלה: כמה יש לרדת בשבוע ראשון? בערך?
תודה
חנה
היי..
את לא צריכה להיות עם ייסורי מצפון המנה המותרת נועדה לכך שנאכל פעם בשבוע דברים שאוהבים ורוצים שלא עוברים את ה- 600 קלוריות והיא מהווה “שסתום” בטחון כדי שלא נפול על דברים אחרים והיא מרגיעה חשקים…את בטח לא תתעלי במשקל אם דייקת כל השבוע…זו מנה מותרת והיא בגדר המותר אצלנו בתכנית..ולא מוותרם עלייה!
בהצלחה בשקילה..
קודם כל אן לך מה להיצטער שאכלת מנה מותרת כי זה חלק מהתוכנית , זה מגיע לך .. ואין מצב שתעלי בגלל זה ..
דבר שני למה לבזבז מנה מותרת על פיתה עם חומוס??????? חחח
אבל אם את אוהבת אז זה בסדר העיקר שנהנת
אן דבר כזה כמה יש לרדת בשבוע הראשון כי כל גוף זה שונה ומאמי ותלוי גם במישקל שלך ככול שיש יותר עודף אז יורדים יותר… כל אחד וגופו..
שיהיה לך בהצלחה ..
היי חנה…
ברוכה הבאה לקבוצות ולפורום..:)
המנה המותרת היא אוויר לנשימה ורק עוזרת לנו בתהליך..אז אכלי אותה ללא ייסורי מצפון, אני הורדתי במשקל יופי…עם מנה מותרת כזו..:)) וזה מה שעזר לי בתהליך להבין שאיני מסכנה או שונה או ב”דיאטה”…
ולגבי הירידה זה מאוד אינדיבידואלי ואין נוסחה קבועה..בין חצי קילו ל – 1.5…:) אז אל חשש…פשוט לאכול ולחשוב חיובי..
בהצלחה
איה