חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

תודה תודה רבה לכן הדס, איילוש, שרית, שושי ש., רחל ק. ולנטינה ,דורית, ברוריה ,דולסה ועוד ועוד סליחה במידה ושכחתי מישהיאווה , מירית, ואיה שכל כך מאמינה בי אין לכן מושג כמה אני זקוקה בשבוע זה לעידוד ותמיכה. לאהובה מדריכתי היקרה תודה על האיכפתיות התמיכה והאמונה שלך בי . זה רק נותן לי כח נוסף לראות שמאמינים בי . סוףשבוע נעים ונחמד לכולם.
    אוהבת את כולכם ציפי

אלמוני
    לא פעיל

ציפי בא לי לחבק אותך…..רק בגלל שכולנו פה יודעים כמה זה קשה לא לוותר במצב כזה…..את קולטת שאת המודל לחיקוי של כולנו ?????? את זו שמחזיקה אותנו ומאפסת אותנו כשאנחנו חושבת שלנו קשה….!!!
    אז הרשי לי רק לחבק אותך…ובקרוב גם לחגוג איתך את סוף ימיי התקיעות…..והמשך ימי הירידות….
    נשיקולי}{

אלמוני
    לא פעיל

כמו שאיה כתבה לך את באמת נותנת כוח ורק שתדעי אגלה לך סוד קטן שאתמול כל כך רציתי לבוא לקבוצה כי פיספסתי ביום שני בקבוצה שלי והייתי חייבת לפגוש את אהובה ולשמוע אותה כי אני כל כך אוהבת את האישה הזאת שנותנת לי כוח אבל אמרתי לעצמי מה אני אלך לקבוצה שאני לא מכירה אף אחד קצת מדכא ואז נזכרתי אוי ציפי פרנקו נמצאת בקבוצה של שש אז באתי במטרה גם לקחת כוחות גם לפגוש אותך וגם לשמוע את אהובה כמובן
    אבל את היית חלק מזה ששכנעתי את עצמי פשוט לצאת מהבית ולבוא לקבוצה גם אם אני לא מכירה אבל לשמחתי התברר שלי שיש הרבה אנשים שהכרתי שרית את סיוון גל רחל סיגלית ועוד כמה שהיו מוכרות לי ועוד 2 שהיו מהקבוצה שלי אז היה לי כיף לפגוש אותך
    כי מזמן לא נפגשנו ותדעי לך שהנחישות שלך תורמת כאן לכולם
    כי אני אישית אם הייתי עושה תוכנית בול ואוכלת את הדף ולא יורדת הייתי מתבאסת מזמן ואולי אף מרימה ידים אבל את להפך מראה לכולם איך לא להרים ידיים ולהמשיך ולהמשיך ולהלחם ולנצח את הגולם
    אז ציפקה תמשיכי לתת לנו כוחות ולהראות לנו שבסוף הכל משתלם ובסוף את תנצחי
    המון נשיקות אוהבת ומקווה שניפגש שוב
    מירית

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות