בוקר טוב ושבוע נפלא,,אתמול בערב שמעתי לעצתכן והלכתי לאכול מנה מותרת בלי יסורי מצפון,,פשוט עד היום פחדתי לאכול את מנה המותרת כי,,,אני מתחילה להבריא מהמחלה הקשה שלי והיא בולמיה בגלל זה פחדתי לאכול אותה ולהוציא ישר אותה , והנה לא הוצאתי ועברתי בשלום , אני חולה במחלה זאת כבר 35 שנה מגיל 20 והיום אני בת 55 והנה הגעתי אליכם ומתחילה להבריא ובמשך כחודשים לא הקאתי אפילו פעם אחת בזכותכן.מאוד קשה לי אבל בזכותן אני מחזיקה מעמד ומקווה שהמשיך כך,אתן באמת משפחה אחת גדולה ונהנהת מאוד לקרוא את מה שכותבות והעידוד שלכן אחת לשניה,אני עם דמעות בעינים כי אף פעם לא סיפרתי על המחלה לאיש,,אני עדיין לא נכנסתי לקבוצה תמיכה אלה רק פה פשוט עוברת תקופה מאוד מאוד קשה אבל אני חייבת להיכנס לקבוצה אני רואה כמה נהנות אתן, מקווה מאוד שעוד קצת אכנס לקבוצה באזורי.בנתיים אתן עוזרות לי למרות שאתן בטח הרבה צעירות ממני.ולגילי המקסימה כתבת לי שבטח אני לא בתכונית , נכון אני עדיין לא בתכונית בקבוצה אבל אני פה איתכם ועם דיאטה 1200 קלריות ועומדת בנתיים יפה אבל מבטיחה שארשם לקבוצה,טוב זהו הדמעות זולגות לי אז שיהיה לכולכן אחלה שבוע אוהבת אותכן מאודדדד יהודית ר.