חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

קראתי פה הודעות של כמה בנות שרשמו שהן חלשות שהן לא בשליטה וכל זה… והיתי חייבת להגיב. בנות אני יודעת טוב מאוד כמה זה קשה וכמה זה ליפעמים מייאש כי ליפעמים באמת קורה שאנחנו מרגישות צורך לאכול ולהיתפרק ולא לעמוד ב”חוקים” של התכנית .. אבל בנות תחשבו על זה אנחנו בתוכנית יש מי שמכוון אותנו יש מי ששומר עלינו יש מי שמשגיח עלינו ועוקב אחרינו…וגם אם אנחנו נופלות אז אנחנו חוזרת מהר לתוכנית מה שפעם אף אחת מאיתנו לא היתה עושה כי פעם הינו מתחילות דיאטה ואז פיתאום נישברות והשבירה הזאת היתה נימשכת חודש או חודשיים אם לא יותר עד לדיאטה הבאה…שגם לא היתה מחזיקה מעמד.
    ועכשיו זה שונה נופלים אבל ממשיכים בדרך הנכונה . אני חושבת שכל אחת מאיתנו צריכה לישמוח שהיא נימצאת במקום כזה כי יש שם בנות בחוץ שהם חולות אני מדברת על בולמיה ואנורקסיה וזה בנות שבאמת הן לא בשליטה! ובאמת חלשות! ובאמת זקוקות לעזרה!
    אני מודה ולא מיתבישת לומר אני הרבה זמן היתי חלשה וחסרת שליטה כי ליפעמים מגיעים למצב שמוכנים לעשות הכלל אבל הכל רק כדי להרזות ופשוט לא יודעים מהיא הדרך הנכונה, אז פה אנחנו בפיקוח פה הכל בשליטה אז לכל מי שרושמת פה שהיא לא בשליטה אז קדימה תיתעוררו יש פה עם מי לדבר יש עם מי להיתיעץ יש לנו תפריט בריא ביד ואן סיבה שנרגיש ככה גם אם זה קשה ליפעמים צריך לומר לעצמנו שאנחנו בדרך הנכונה בסוף נגיע ליעד אבל נגיע בטוח ובריאות! אז לא להיתיאש ולא לוותר ותאימינו בעצמכם כי זה שאנחנו במיסגרת כאזות כבר אומר שנצליח ואן מצב שלא!! להכניס את זה לראש! לנצל את הכלים שנותנים לנו פה! יש פה בנות שירדו 60 קילו ויש פחות ויש יותר… אבל אף אחת מאיתנו לא יודעת לאן היא היתה מגיעה אם היא לא היתה נימצאת בתוכנית במיסגרת ,ככה לפחות אני מרגישה ואז אני יודעת שעכשיו אני באמת בשליטה .מבחינתי זאת הפעם הראשונה שאני באמת בשליטה על החיים שלי…
    בהצלחה…

אלמוני
    לא פעיל

אניואחותי יושבות ופשוט זולגות מעיננו דמעות, על אומץ ליבך לספר לכולם על כל הבעיות שהיו לך כולל הכל.
    וכל הכבוד תמשיכי כך….
    את פשוט דוגמא לקבוצה!!!!

אלמוני
    לא פעיל

מאז שאני בתוכנית אני מרגישה שאני “משקה” את הגוף שלי כמו שמשקים פרח.
    נותנת לו חומרי תזונה טובים כדי שיגדל ויתפתח ולא דוחפת זבל אלא מכבדת את הרצונות של הגוף שלי.
    זאת הרגשה של טוהר ששווה לחוש

אלמוני
    לא פעיל

לירוני הצלחת לרגש אותי…ולשלוח אותי למיטה עם חיוך..:))
    אכן השליטה הוא נושא חשוב בחיינו, ואיך לעזאזל בורקס או שוקולד מצליחים להפיל אותנו ולגרום לנו לבחור לאבד שליטה באמצעותם???
    הזדהיתי עם מה שכתבת….ואני שמחה שהפנמת זאת….:)
    בהצלחה
    איה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות