אני הכנתי שבוע שעבר ככה:
לקחתי חזה עוף טחון הוספתי כוסברה ופטרוזליה קצוץ, בצל קצוץ, מרק עוף טיפה..כפית כמון , פלפל שחור קצת מלח ואם יש לך תבלין לקציצות או בהרט אז גם ..לערבב הכל בקערה…בסיר להכין רוטב: כף שמן, לטגן בצל ושום לחתוך חציל קטן לקוביות קטנות ולטגן עם הבצל אחרי שהחציל רך להוסיף 2-3 כוסות מיים רותחים,2 כפות רסק עגבניות ועגבניה אחת חתוחה לקוביות כמו לסלט..אחרי שרותח לתבלן במרק עוף כורכום קצת , פלפל שחור מלח… לעשות כדורים יפים וחמודים מהבשר וליזרוק לרוטב , לבשל על אש נמוכה חצי שעה ..
לטבול עם שתי פרוסות לחם קל ברוטב חצילים מעדןןןן.
*את יכולה גם בלי חצילים ורק רוטב עגבניות אני ממליצה על המתכון עם החצילים..
(אני אישית תמיד שאני מכינה קציצות עם רוטב אז קודם על אני שמה אותם בתנור קצת על נייר אפיה ואז זורקת לרוטב ..אני אוהבת ליפני בתנור כי זה תופס אותם והם מקבלות צבע ויותר טעים לטעמי- אז אם את מחליטה לעשות בתנור ליפני אז תוסיפי ביצה אחת לתערובת של הבשר)
בהצלחה ובתאבוןןן