חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

חדשה פה,

שמי קרן,ואני צריכה דיאטה דחוף

חמישה חודשים אחרי לידה בניתוח קיסרי (של תאומות)

לפני ההריון שקלתי 65 קילו(אבל הייתה תקופה שגם שקלתי 62קילו)
    היום אני במשקל של 70 קילו,ואין לי מוטיבציה להיכנס לדיאטה ברצינות(כל יום ראשון אני מתחילה)..מאד קשה לי

גיליתי את האתר הזה רק השבוע,מקווה שיהיה לי זמן להיכנס ולקבל קצת תמיכה מפה,אולי אם אני אקרא סיפורים של אנשים שמצליחים זה ייתן לי את הפוש הראשוני

אני אישה שכל הזמן סביב הדיאטות,ובדיאטה האחרונה שעשיתי הצלחתי לרדת 16 קילו,ושמרתי יפה מאוד על המשקל במשך שנתיים,עד שנכנסתי להריון…

זה פחות או יותר רקע עליי,סתם שתדעו
    שיהיה לכולם המון בהצלחה

והמשך שבת מקסימה

אלמוני
    לא פעיל

קרן בוקר טוב כדאי לקבל מוטיבציה לרדת אני מציאה לך לחשוב על דבר שהיה קורה לך אם פחות קילוגרמים למשל ללבוש בגד שכבר לא עולה אליך או פעילות גופנית שקשה לך לעשות היום ואח”כ תגדירי איזה כמות משקל את רוצה לרדת אבל בכמויות קטנות למשל בחודש הקרוב אני רוצה לרדת רק שתי קילו עכשיו תתחיל היצמד לתפריט כל יום לחשוב רק על אותו יום ולא על כל השבוע חוץ מזה בואי לקבוצה תראי איך את מקבלת מוטיבציה

אלמוני
    לא פעיל

הי בוקר טוב, קודם מזל טוב ללידה. דבר נוסף קחי את הזמן כלומר מבחינת ירידה במשקל אל תהי לחוצה תתכנני את היום תכיני לך אוכל לפחות ליומים ירקות חתוכים ועוד דברים שברישמה הילדים אוכלים כל 2 -3 שעות שבי תאכלי לפני שאת מאכילה זה מאוד לא פשוט וקל כשיש קטנים בבית ועוד 2 ביחד החוכמה להתארגן בהתאם ושתמיד יהיו את הדברים שאת צריכה ולפנות כמה דקות השבילך לאכול בצורה שפויה ונורמלית כדי שלא תתמוטטי. מאחלת לך בהצלחה גם עם הילדים וזאת לא דיאוטה זה אורך חיים אז גם עם זה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות