חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

פורום יקר שלי,

יום קשה מעט עבר על כוחותנו… היום טיפהל'ה נשברתי.
    אכלתי ארוחת צהריים מאוד משביעה, ולמרות תחושת השובע, כל הזן אחריה רציתי לאכול..
    אז אכלתי ארוחת 4 אחרי שעה וחצי..
    ואח”כ הייתה לי נפילונת על 3-4 כפות גרנולה.. וגם משהו כמו חצי ופל (אם לא פחות) והרגשתי ממש ממש רע לאחר מכן! ממש לא היה שווה את זה, ואין לי מושג מה תקף אותי.
    מה שכן, קמתי מהר, והמשכתי כמו גדולה לארוחת הערב ולארוחת הלילה! זהו, יותר ממש לא רוצה ליפול! הרגשה לא כיפית בכלל!

ולדברים הטובים: לכל מי שירד/ירדה כל הכבוד על ההישג ועל הדרך!!! תמשיכו כך 🙂
    סיוני וציפוש – אתן מקסימות, ואני ממש מבינה שהירידות הקטנות האלה זה מבאס, אבל זה בהחלט עדיף על עליות כלשהן… אנחנו בדרך הנכונה, ואנחנו נצליח!
    רוסי – מתה על הגישה והחיוך הנצחי שלך! אל תפסיקי לחייך 🙂
    כל התמונות מדהימות, כולכם נראים 10!

מיריתו'ש – גאה בך שהלכת לקבוצה, ועוד בהופעה יפה 🙂 וגם כל הכבוד על הירידה של 700 גרם (לא הולך ברגל..)! ההשקעה משתלמת..

שיהיה לכולנו לילה טוב,
    חלומות רזים!
    יום קל שפוי מחר :))

אוהבת,
    אווה

אלמוני
    לא פעיל

מחר יום חדש
    את תקומי כמו חדשה ותעשי תוכנית כמו שצריך
    ואת תהיה בסדר
    סך הכל כולנו בני אדם
    אז קדימה מתוקה
    לקום מחר על הבוקר אם חיוך
    אוהבת רוסי שלך

אלמוני
    לא פעיל

קראתי עכשיו את מה שכתבת ראשית תודה על העידודים שלך אם לא היית יושבת לי על הוריד לא הייתי הולכת להשקל וזה מזכיר לי את סיוון כמה שהיא דירבנה אותך ללכת ברגל בשבת לפעמים אנחנו צריכים שאחרים קצת ידרבנו אותנו לעשות דברים אז תודה לך
    כי זה נתן לי פוש רציני להמשך הדרך ומבטיחה להיות חננה עד יום שני הבא ואחזור ליום הקבוע שלי כי אני כבר מתגעגעת לקבוצה שלי שבועיים לא ראיתי את כולם
    ושנית לנפילה שלך תמיד שאת נופלת תזכרי איך את מעודדת אותי את המילים שלך תגידי גם לך לעצמך ואת יכולה להתקשר אלי תמיד שאת מרגישה שאת נופלת
    אוהבת אותך מאוד ואולי נלך ברגל בשבת יחד מקווה שיצא כי יש לי שוב ארוע הפעם משפחתי אישי וקטן אבל בכל זאת יש אויבים
    אל דאגה נשמתי אני לא אפול ואשמור.
    מתגעגעת אליך מאוד
    מירית

אלמוני
    לא פעיל

חסרת לי אתמול בחגיגת התמונות ועכשיו אני מבינה למה.
    אז מה שהיה אתמול עבר ונשכח, היום יום חדש ואת מתחילה אותו אופטימית ומאושרת כמו שאני מכירה אותך.
    יש ימים כאלה של קצת שבירה, אבל יופי שקמת ישר אחרי וזה מה שחשוב.
    אז שיהיה לך יום מקסים היום, הרבה אור ואופטימיות!
    אוהבת,
    שירי.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות