חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

יש לי בעיה, אני הגעתי למשקל היעד לפני כחודשיים, בתקופה זו שמתי לב (מאז השמירה)שיש לי בעיה של קר (כל הזמן קר לי), בעיה של רעידות כמו פיק ברכיים ( כמו חולשה), ומשהו שלא מוגדר, אבל מה שבטוח שאני לא מרגישה כרגיל, אני ממשיכה לאכול בתבנית של 1200 קלוריות ומנה אחת מותרת, (עדיין לא הפנמתי שאני רזה ומותר לי לאכול 2 מנות)ואני בתקופה זו די שומרת על המשקל, 200 גרם למטה 300 גרם למעלה וכל שבוע זה משתנה אבל נשאר פלוס מינוס על אותו דבר. יכול להיות שהגוף שלי נכנס לאיזה סטרץ' או למיגננה?? האמת שלא דברו איתי על שום שינוי בתוכנית כשנכנסתי לשמירה ונאמר לי רק להמשיך לאכול כרגיל ומותר לי לעלות ל-2 מנות מותרות בשבוע,
    וזה השינוי היחיד שבין ירידה לשמירה. האם פיספסתי משהו ועלי להתנהג אחרת?? אשמח לעדכון ותודה מראש.

אלמוני
    לא פעיל

היי סטאר..
    ראשית, השינוי במכתב התודה לא עבד כהלכה והמכתב נמחק, אשמח שתכתבי אותו שוב ואעלה אותו שנית..נו..מחשבים וזה..את יודעת.
    שנית, ההבדל בין תפריט ירידה לתפריט שמירה הוא עוד מנה מותרת ואת עושה כמו שצריך..
    בנוגע לקור, גשי לערוך בדיקות כלליות אצל רופא המשפחה ייתכן שחסר לך ברזל או משהו אחר שגורם לרגישות לקור ואז ישלימו לך זאת באמצעות ויטמינים..
    אני זוכרת שבימי החורף כשמנה תמיד הלכתי עם קצר והיה לי חם, ומאז שרזיתי הארון שלי מפוצץ במעילים וביתי במפזרי חום..אין מה לעשות, שומן זו שכבה מבודדת ומחממת..
    בהצלחה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות