חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #147789
    אלמוני
    לא פעיל

    עשית את הפאי והבשר יצא יבש ראיתי מתכונים אחרים שמוסיפים רסק עגבניות ומים לבשר מה דעתך ?

    #147790
    אלמוני
    לא פעיל

    היי אירית,
    את בהחלט יכולה להוסיף רסק עגבניות לבשר על מנת שייצא “עסיסי” יותר, הכל לפי טעם אישי 🙂

    #147791
    אלמוני
    לא פעיל

    יש לי מתכון אחר שעשיתי יצא ממש לא יבש, טעים ומשביע 🙂

    מצרכים:
    לבשר –
    • 2 גזרים
    • 3 בצלים
    • 5 מקלות סלרי
    • 500 גרם בשר טחון
    • 2 כפות רסק
    • פפריקה אדומה
    • פלפל שחור
    • מלח
    • 3 כפיות שמן זית
    • חלבון ביצה
    לפירה –
    • 3 תפוחי אדמה בינוניים
    • פטריות טריות
    • 3 שיני שום
    • כף מרק פטריות
    • מלח
    • פלפל
    הכנה:
    הבשר-
    מאדים את הבצל עד שהוא שקוף, מוסיפים את הגזרים והסלרי עד שהם מתרככים ומעבירים לקערה
    באותו מחבת שמים 3 כפיות שמן זית עד שיתחמם ומטגנים את הבשר עד שהוא מאבד צבע
    מוסיפים לקערה עם הירקות ומערבבים עם רסק פפריקה, פלפל ומלח
    נותנים לזה להצטנן קצת ומוסיפים חלבון ביצה ומערבבים

    הפירה-
    שמים את התפוחי אדמה להרתחה
    חותכים את הפטריות לחתיכות קטנות ומאדים עם שום
    מועכים את תפוחי האדמה ומערבבים עם הפטריות אבקת מרק פטריות מלח ופלפל

    ואז מסדרים תבנית:
    מרססים בספרי שמן את התבנית ודוחסים את הבשר עד שנוצרת שכבה חלקה למעלה
    מוסיפים את הפירה ודוחסים אותו גם
    מכסים בנייר כסף ואופים 40 דקות בחום של 200 מעלות
    מורידים את הנייר כסף ואופים עוד רבע שעה

    3 מנות לארוחת צהריים 🙂

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות