- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 5 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
24/11/2007 בשעה 17:54 #29873אלמונילא פעיל
שבוע טוב לכולם, אני בת 32 ילדתי את ביתי השלישית לפני שנה.
אני בקבוצה של חלי מזה כחודשיים אבל לא ממש הולך לי.
יש שבועות שאני לא ממש מגיעה ובקיצור ירידה משמעותית – אין.
אני חייבת לרדת 10 קילו לחזור לעצמי לבגדים היפים ולא למכנסי סבתא מידה 44. אתמול אכלתי 10 קרמבו בלי יסורי מצפון. יש מישהי פה שמזדהה איתי? אנא תגבותכן.תודה10/04/2019 בשעה 20:10 #29874אלמונילא פעילהי ליאת,
גם עליי עבר סופ”ש חסר גבולות מבחינה קלורית. טחנתי אתמול מתוק ושברתי את התוכנית לחלוטין והחלטתי שבשבת אני עושה דיאטת כאסח (מקווה שמזל לא קוראת) אבל קמתי היום בבוקר והבנתי שדיאטת כאסח לא תוביל לשום מקום אלא רק ללופ שממנו כבר יצאתי מזמן. החלטתי לקחת אחריות על מעשיי ולעשות את התוכנית כפי שהיא- בלי קיזוזים.
את צריכה לשבת עם עצמך ולהחליט- האם בתקופה הזו בחייך את רוצה לרדת במשקל או צריכה לרדת? אם זה לא בוער בעצמותייך ברור שלא תשקיעי. אין לי ספק שאם היית נחושה להגיע לקבוצה בכל שבוע היית מגיעה ולכן זוהי השאלה החשובה ביותר עליה עלייך לענות במלוא הכנות.
אם את באמת (אבל באמת) רוצה זה הזמן לשנות – אנו בפתחו של שבוע חדש תבני לעצמך בכל יום תפריט ארוחות ותבטיחי לעצמך לעמוד בו.
תבשלי מאכלים שאת אוהבת ופנקי עצמך במעדנים טעימים
הכל מתחיל בראש!!!
בהצלחה
חנה ב.10/04/2019 בשעה 20:10 #29875אלמונילא פעילראשית, מזל טוב..:)) (למרות שעברה שנה)
שנית, נסי לבחון את החודשיים האלו באופן אובייקטיבי כאילו שאת חוקרת מדופלמת, ונסי לבדוק מהם הדברים שעיכבו אותך בחודשיים האלו מלהצליח…אני יכולה לפחות להצביע על דבר אחד מבין מה שרשמת…והוא שהוא לא הגעת לקבוצה..הקבוצה היא תחנת הדלק שלנו…אנחנו מגיעים לשם כדי לקבל כוח..הביטי בכרטיס השקילה שלך וראי את אותם השבועות שהקפדת להגיע, האם בשבועות הללו הצלחת? מבלי להכיר אותך נראה לי שכן…
אז בואי נעשה רשימה לשבוע הקרוב..ואמרי לי אם את מסכימה לנסות לפחות…כך מתחילים…
1. להגיע לקבוצה ולהשאר בה במפגש ואולי אף לבקש עזרה.
2. להציב לעצמך יעד מרכזי לשבוע הקרוב: למשל, להצליח לאכול מסודר כל 3 שעות, או לעסוק בפעילות גופנית 2 בשבוע וכדומה.
3. ערכי ניהול יומן מדוייק בו תעקבי אחר הארוחות ומה שנכנס לפה.
4. הקפידי על שתיית מים כהלכה ובדקי כמויות השומן באוכל.
5. את הקרמבו השאירי לילדייך…זה לא שווה את זה.
6. תכנני מנה מותרת שווה בחוץ, במסעדה ופנטזי עליה כל השבוע.
7. קחי את אחד הבגדים האהובים עלייך מהימים “הטובים” ותלי אותו מול העיניים במקום מרכזי, כל יום נסי קצת למדוד אותו, זה נותן יופי של מוטיבציה ומחזיק אותנו בימים פחות קלים..לסיכום, אני מזדהה איתך בטירוף ולכן אני מעבירה לך באמצעות דימיון וירטואלי חיבוק ענקי…ומטפטפת עלייך במקל הקסמים שלי…אבקת קסמים עם כוח ומוטיביציה והנעה…שתלווה אותך השבוע
בהצלחה…את יכולה…מה זה לעומת “צירי לידה” תגידי לי???
שבוע קסום
איה10/04/2019 בשעה 20:10 #29876אלמונילא פעילליאת היקרה..הייתי מאוד שמחה להזדהות איתך ולתת לך לשקוע בבבאסה..אבל הייתה נפילה ונגמרה. תחשבי איך את ממשיכה הלאה! לכולנו יש והיו נפילות ונפילות קשות וכואבות. הרעיון הוא ללמוד איך לקום. אני בטוחה ששמעת כבר את כל הסיסמאות והפיזמונים החוזרים כי את כבר חודשיים בקבוצה. זה לא ידבר אליך עד שלא תחליטי עם עצמך שאת רוצה ולא חייבת או צריכה לרדת במשקל..את צריכה לאסוף את עצמך ולהתחיל שבוע חדש עם כוחות מחודשים ופשוט לעשות תוכנית!! אני מתארת לעצמי שזה מאוד קשה כשיש ילדים בבית ויש פיתויים אבל את חזקה מהם! ברגע שתחליטי שאת רוצה אפילו קיר בטון לא יעזור! תנסי להיזכר בבגדים של פעם, באיך הרגשת טוב עם עצמך 10 קילו פחות אבל תחשבי בקטן, מטרות קטנות..אחרת תתיאשי ותאכלי מתיסכול.תציבי לעצמך מטרה של לרדת חצי השבוע..
תחליטי שמעכשיו ,מהרגע את בתוכנית, תעשי רישום של כל מה שנכנס לפה..ותהיי חזקה כי כמה שקרמבו טעים..הרזון טעים יותר.ואת יודעת את זה!
הייתה נפילה. בואי נמשיך מכאן!
בהצלחה10/04/2019 בשעה 20:10 #29877אלמונילא פעילליאת היקרה, ראשית תגידי תודה שיש לך לרדת רק 10 קילו. שנית, צריך המון סלבנות כי מקצת ועוד קצת בסוף יורדים יפה. אני למשל ירדתי בשנתיים וחצי רק 21 קילו והדרך היתה ארוכה ויש לי עוד 10 קילו לרדת. יש כאלו שיורדים את מה שאני בחצי שנה אבל החוכמה ללמוד ולהפנים ולראות שאם קשה אז חוזרים למחרת וכן עולים פה ושם במשקל וממשיכים הלאה. אני כותבת לך אבל בעצם מדברת לעצמי. עליתי שבוע שעבר קילו וחצי!! והתביישתי לבוא לקבוצה. את לא בתחרות עם אף אחד בסוף תצליחי!. מאחלת לך הצלחה וקחי נשימה עמוקה. הכי חושב מנסיוני זה לארגן את היום. השבוע אחרי יומיים בתוכנית ממש, הבנתי כמה אני שבעה, כמה התוכנית מעולה. אני יודעת שעם 3 ילדים קשה גם לי יש. והסביבה שכל הזמן אומרת לי כמה ההיא ירדה יפה וכמה ההוא ירד יפה וכאילו רומזים לי שאני ישנה בעמידה ואיך זה שאני לא יורדת. (בא לי לבכות פתאום משום מה… לא חשוב). חזקי ואמצי מקווה שתחזרי מהר לבגדים הישנים ותוכלי להתחדש ולהרגיש נפלא. שבוע טוב.
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.