בנות אתן פשוט חייבות לנסות את המתכון הזה. הוא אמנם הרבה עבודה, אבל זה שווה כל דקה של עשיה. יוצאת כמות יפה מאוד של לזניה והיא טעימה ומשביעה שזה פשוט מדהים!
הכמות כל כך מכובדת שאני חילקתי ל8 מנות במקום 4. לי זה הספיק.
ועוד משהו, בעלי טעם ממנה אתמול בלילה (חיכה שאלך לישון התינוק בן ה-39) והוא אומר שהיום היא הרבה יותר טעימה. אז כשתכינו אותה תעשו את זה יום קודם להגשה ואז בהגשה כל הרוטב והתבלינים כבר “יושבים” טוב.
לשרה – תודה על העזרה בהבנת המתכון.
בתאבון לכולכם
ליאת פ.ר