חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד שהצלחת !!!! אני חושבת שמגיע לי חתיכה ??????
    וואי, הרסת אותי.
    שיהיה לכם בתאבון ותהנו.
    שבת שלום משרה

אלמוני
    לא פעיל

בנות אתן פשוט חייבות לנסות את המתכון הזה. הוא אמנם הרבה עבודה, אבל זה שווה כל דקה של עשיה. יוצאת כמות יפה מאוד של לזניה והיא טעימה ומשביעה שזה פשוט מדהים!

הכמות כל כך מכובדת שאני חילקתי ל8 מנות במקום 4. לי זה הספיק.

ועוד משהו, בעלי טעם ממנה אתמול בלילה (חיכה שאלך לישון התינוק בן ה-39) והוא אומר שהיום היא הרבה יותר טעימה. אז כשתכינו אותה תעשו את זה יום קודם להגשה ואז בהגשה כל הרוטב והתבלינים כבר “יושבים” טוב.

לשרה – תודה על העזרה בהבנת המתכון.
    בתאבון לכולכם
    ליאת פ.ר

אלמוני
    לא פעיל

אין ברירה אנחנו בתוכנית ואם רוצים לרדת…….אז פשוט לעשות תוכנית.
    אני אתן לך דוגמא: השבוע מאד רציתי קראנצ'ים ולא ידעתי אם מותר וכמה. התקשרתי למוקד ולאחר בירור נאמר לי שכוס חד פעמית של קראנצ'ים זאת מנת פחמימה – התמלאתי אושר, מכיוון שכך בערב לא אוכל את הלחם נגיד אוכל סלט ירקות ואמלט כלשהו ולבסוף אקנח לי עם קראנצ'ים.
    לי יש חולשה לדברים מתוקים – רק צריך לבחור את הדברים הנכונים.
    עם חשיבה כמו שלך אני לא רוצה לבאס אותך אך לא תרדי במשקל ולהיפך רק תעלי כי כל מה שתכניסי לפה (הדברים שאת רוצה) זה לא יספק אותך ומנסיון – כי זה קרה לי בעבר שעליתי בחודשיים 7.400 ק”ג כי פתאום התחשק לי לחגוג וכל מה שאכלתי לא סיפק אותי. לאחר מכן תפסתי את עצמי בידיים כי התחלתי להרגיש במכנסיים שעבדתי כ”כ קשה בשביל לרדת ובחודשיים עליתי כ”כ הרבה שממש חבל.
    נכון שלפעמים זה קצת קשה אך תזכרי משפט של חלי: “קשה יש רק בלחם”.
    תשאלי את עצמך האם את באמת רוצה לרדת ? ואם כן אז פשוט לעשות תוכנית – אם תאכלי משהו שבא לך אוקיי תאכלי זאת כמנה מותרת (עד 600 קלוריות) אך פעם בשבוע לא כל יום וזהו.
    אני מכירה את ההרגשה אך אין לנו ברירה זאת לא דיאטה פה זאת דרך חיים נכונה.

הכל מתחיל מהראש ואיך שאנו חושבים…..תחשבי חיובי תשיגי תוצאות.
    תאכלי למשל תפוח מתוק ועסיסי ותפנטזי על משהו אחר שבא לך אבל בתת מודע תגידי זה כך וכך…

אין הוקוס פוקוס – מי שעושה תוכנית – מצליח ובגדול !!!

בהצלחה 🙂

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות