חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני לא בקבוצה כרגע מנסה לבד מקווה שיצליח לי.אני אספר לך משהו בעלי ירד 23 ק”ג לבד פשוט החליט ועשה זאת יצא להליכות שמר על אוכל והוא מאושר ואני מתביישת שאני ככה ומרגישה לא נוח לידו.נמאס לי המצב הזה!!!! נמאס לי.בכמה זמן ירדת את המשקל?

אלמוני
    לא פעיל

היי לימי..
    בעלך זה לא את..וכל אחד זקוק למשהו אחר..ומגיב לאורח חיים בריא בצורה שונה..:). האם את רוצה לרזות גם בשבילך או רק בגלל שגם הוא רזה? אלו שאלות מאוד חשובות שאת צריכה לשאול את עצמך…
    אבל הכי חשוב גם את יכולה, גם את מסוגלת, גם את תצליחי..
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

תראי אני אחרי שנה וחודשיים כמעט הגעתי לשמירה, נשארו לי 700 גר', אך אני מטומטמת ברמות כי אמרתי מזה 700 גרם – התחלתי לאכול קצת דברים שאני אוהבת ולא הצלחתי לעצור ועליתי יופי משהו כמו 8 קילו בחודשיים – אך תפסתי את עצמי וחזרתי בחזרה לבית השני.
    ירדתי שוב במשקל והגעתי למשקל של 1 ק”ג לשמירה ושוב אותו סיפור אך ב – 4 חודשים עליתי 7.400 ק”ג – מטומטמת לא ?!?!
    החלטתי שהפעם לא יעזור בית דין ואני אגיע לשמירה ואראה לעצמי וגם אוכיח לעצמי שאני יכולה ואכן כך.

אסור לוותר – פשוט כך.
    ישנם דברים טעימים ודלי קלוריות שאפשר לאכול.
    אם אני בהתחלה הייתי צריכה לחשוב שאני צריכה לרדת כ”כ הרבה – לא הייתי מצליחה, אך הצבתי לעצמי יעדים ומטרות.
    לא התעניתי ואני מרגישה בעננים – בגדים שלא עלו עליי וחדשים עולים זה כיף ללכת עם חולצות צמודות ואני לא אשכח ששנה שעברה הלכתי אני בכבודי ובעצמי לכנרת בפעם הראשונה עם ביקיני – כן ביקיני. שאלתי כמעט את כל החוף אם זה בסדר ואיך שאני נראית ושלא יוצא לי משום צד – את לא יודעת איזו הרגשה מעולה וזה יושב לי כמו חריטה במוח ואני אגיע לזה שוב.
    יש לי מטרה ויעד ושוב לא יעזור בית דין אני ארד !!!!!!!!

אלמוני
    לא פעיל

אני די מבינה אותך פתאום את רואה את בעלך רזה ואיפה את עומדת
    אני היתי תמיד שמנה ובעלי רזה
    ותחלס תמיד הירגשתי משהוא אם זה
    אני יותר חשבתי שהוא מתבייש בייייי אפילו שזה לא היה נכון לרגעעעע
    כי את יודעת איך אנחנו חושבות תמיד ראש קרימינלי
    אני לא היתחלתי את התוכנית בגלל בעלי או בגלל מישהוא
    היתחלתי כי אני רציתייייייייייייייי
    כי פתאום רציתי להיות רזה ובריאה בעיקר
    אז תחשבי למה באמת את באמת רוצה ואת תהיה רזה
    בהצלחה רוסי