היי
ראיתי בכמה מקומות שהלחם מאושר בחלי.
מאחורי האריזה רשום- 168 קל' ל100 גר
באתר ברמן היא רשום שזה 58 קל' לכל פרוסה.
השאלה שלי- איך זה יכול להיות מאושר כפחממה כחלק מהתפריט?
או שזה מותר רק פעם ביום בתור פחממה?
מבולבלת…
תודה רבה
במידה ולא רשום ערך קלורי מפורש לפרוסה החישוב כזה:
משקל הלחם לחלק למספר הפרוסות כפול הקלוריות ב 100 גרם התוצאה שתתקבל היא הקלוריות בפרוסה אחת.
תבדקי כמה יוצא לך
אם יוצא באמת 58 אז פרוסה וחצי כפחמימה