שאלה קטנה… יש המון סוגים של לחם קל ולא על כל לחם רשום ” עד 40 קלוריות”. איך לבחור את הלחם הנכון? אם יש לכן דוגמאות של חברות או תמונות אני בכלל עוד יותר אשמח :מאושר:
היי לובה,
בעיקרון על רוב הלחמים הקלים שעומדים בתנאים, רשום את מספר הקלוריות..
אם לא רשום,את יכולה לחלק את מספר הקלוריות שיש בכל הכיכר לחם לכמות הפרוסות וכך לדעת מה הערך בכל פרוסה.
בלי קשר, אני ממליצה על הלחם של אנג'ל,הוא מעולה וגם של ברמן.. עליהם רשום ערך קלורי לכל פרוסה
אני מעוד אוהבת את הלחמים של עינן. את כל הסגים שלהם.
וכל כמה זמן מגוונת איתם.
עכשיו אוכלת את הלחם קל חיטה טרום נבוטה שלהם והוא טעים ומשביע. 40 קל לפרוסה.
בגדול בלחמים הקלים זה קל יחסית כי הם רובם באותה משקל פלוס מינוס. כמעט כל הלחמים הקלים שהיה כתוב עליהם באיזור ה160 קלוריות לפרוסה אז כשחילקתי את הגרמים למספר הפרוסות וכו יצא שהם סביב ה40. אני עדיין מחשבת עם מחשבון בסופר כי אני משוגעת ולא רוצה לטעות. אל זה הכיוון פחות או יותר…