ראשית אומר לך באהבה גדולה עד כמה שאני מרוצה מדיאטה התוכנית המדימה שלך פשוט קסם של דיאטה, מהכל אני מוקסמת ומאחלת לך שכך תמיד יהיה, בשבילי את אשת השנה.
האתר הפורום הוא בהחלט מתנה שניתנה לנו וזו בהחלט מתנה מדהימה עם נתינה אין סופית של איה שהיא שליחה מצויינת שלך.
האתר נותן לי ממש כוח להתמודד עם הדיאטה כל שנייה שיש לי פנוייה אני פשוט באתר, הרישומים מאוד עוזרים לי ואני כל יום מעדכנת ולומדת מאחרות ולומדת מטעויות שיש. אני יכולה שעות לפרגן לך לאיה לתוכנית הדיאטה המדהימה שלך וזה בשיא הכנות.
כל כך לא נעים לי המצב שנוצר , אני כל הזמן בסוף כל רישום מודה לאיה ושמחה שיש אותה וזה אמיתי ואמרתי לה , לעניין שהיה אני בעצם זו שנפגעה, בסה”כ רשמתי לאיה במוצ”ש את שישי ושבת לבדיקה באותה הודעה, תגובתה היתה קצת מוגזמת ואני מזמינה אותך לקרוא, ממש לא ידעתי שהיא לא מסכימה שיהיו שני רישומים בהודעה אחת , לי זה לא קרה כמו שהיא ציינה, ולהיפך אני קראתי רישומים של יומיים של בנות אחרות ומשם לקחתי את ההשראה ולאיה לא הייתה תגובה על כך אז מבחינתי זה בסדר.
בנוסף ההתנערות מלבדוק את הרישמוים זה גם לא לעניין אני כל השבת נעזרת בילדי שיזכירו לי מה אכלתי מעדכנת ובסוף ננזפת מאיה ובנוסף בנות הפורום חושבות שאני ממש לא בסדר וזה גם עצוב בעיני. חשוב לי שתראי מה באמת היה ואני יודעת שלא עשיתי דבר קטן אחד רע פוגע להיפך אני מעריכה מאוד את עבודתה של איה, כיף וחשוב לי כל העניין של הרישומים ובכלל אני נעזרת בה והיא פשוט תמיד בשבילנו, תראי ותאמרי לי אולי אני פגיעה מידי או רגישה מיד?
בשבוע השני של התוכנית היה לי מקרה שיצאנו לחופשה של שלושה ימים ומיד חזרתי למחשב לעדכן ההיתי בשיא ההתרגשות ממש הכל רשמתי וציפיתי שוב לתגובתה של איה ואז היא קצת כעסה ואמרה שהיא לא בודקת רישומים של שלושה ימים בהודעות נפרדות. וגם אז היא לא בדקה ולמרות שלא ידעתי , אבל אפשר להביו שיש לה חוקים משלה אבל אנחנו בסה”כ בני אדם, אפשר להעיר ולזרום…
אני עדיין חושבת שאיה היא שליחה מצויינת שלך!!! לעולם לא העליתי באתר הערות או כעסים, תמיד הכל הלך לי חלק.
וכמובן שהירדות במשקל פלאים…
חלי שנה טובה לך!!!
מאחלת לך שנה טובה!!!