- This topic has 0 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 16 שנים, 10 חודשים by
lee maman.
-
מאתתגובות
-
10/06/2008 בשעה 8:42 #60589
lee maman
מנהל בפורוםשלום לכולם, קודם כל אני מתגעגעת אליכם מאד,
רציתי לשתף אתכם בחוויות שלי בתקופה האחרונה. ובכן, לא ראיתם אותי די הרבה זמן, ומיד אשתף אתכם בסיבות לכך. אז קודם כל לכל הנשמות הטובות שדואגות לי, לאחר ירידה של 62 קילו,ולאחר שהגעתי למשקל שמירה בפעם השלישית לפני כ-9 חודשים(לאחר הלידה האחרונה), אני טפו, טפו, טפו עדיין במשקל שמירה, עדיין “אוכלת” דף, עדיין מתעמלת עם המאמנת כושר הפרטית שמציקה לי… ושותה מים! לכאורה, הכל בסדר… מה שהשתנה, או בעצם עדיין לא השתנה זה המחשבות הנוראיות שלי! יש לי דימוי עצמי נמוך ביחס לגוף שלי והתחלתי טיפול אצל פסיכולוגית פרטית במטרה לצאת מזה וכן להרגיש “חתיכה, רזה, כוסית-על”, מה שלצערי, לא קרה עד כה. חברה שלי אומרת- “את כלכך מתאמצת ואת אפילו לא נהנית מהמחמאות, אז מה זה שווה?!”, אחותי אומרת לי- “איזה באסה, להגיע לשם ולא להינות מזה?!” אז אני מניחה שהן צודקות, ועכשיו אני בתהליך לשקם את הדימוי שלי… הפסיכולוגית שלי אומרת שבסוף התהליך אני אוכל לשבת על שפת הבריכה עם בגד ים ולהתגאות בגוף שלי… חברי הקבוצה שלי יודעים שאין לי בגד ים קרוב ל-9 שנים וללכת לבריכה או לים זה ללכת אחרי שיכנוע רציני עם מכנס 3/4 וחולצת טי-שירט. אני מאמינה שמי שקורא את המכתב אולי לא מאמין אבל זו לצערי האמת!
אז אני לא יודעת אם תראו אותי עוד הקיץ עם בגד ים, אבל אני מקווה לספר לכם על השינוי, בינתיים אני עובדת על זה….
ולכל מי שרוצה להגיע לשמירה יש רק דרך אחת- להגיע לכל המפגשים ולא לפספס, לאכול רק מה שכתוב בדף, ספורט ומים!!! ומי שמגיע למפגשים סתם כי הוא שילם מראש והוא חושב שהוא עושה את התוכנית ואוכל בערך ומוסיף עוד כמה דברים שלא ממש מופיעים בתפריט אלא ברשימות של המנה המותרת… חבל, כי הוא סתם מבזבז את הזמן ולאלה ממש מתחשק לי לומר: “תתעוררו! לא חבל על הזמן שאתם מבזבזים- יאללה תגיעו כבר לשמירה!”.
אז אולי אני קצת שרוטה בראש, אבל לפחות הבגדים עולים בלי להפוך את הארון במחשבה: מה אני אלבש?, ולפחות חיי היומיום הפכו לשונים לגמרי ובאמת מי שעוד לא שם, לא יודע מה הוא מפסיד וזה יותר מתוק מכל עוגה שאני מכירה.
אז אני מקווה שבעקבות המכתב הזה, יהיו כמה שיתפסו את עצמם בידיים ויעשו את המאמץ ואני מאחלת לכולם- מחשבות חיוביות ולנסות להתיידד עם הגוף שלהם ובאמת הכי חשוב אושר ובריאות.
וחלי המהממת- אני מ ת ג ע ג ע ת בטירוף, חולה עליך ומעריצה שלך לנצח!!!!!!!!!!
רויטל -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.