חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הסיפור שצירפת היה מאוד יפה – כבר שמעתי אותו בזמן ביקורך בקבוצה.
    ואם לקחת את הדברים כמשמעם – למנחה הקבוצה בסיפור לקח מספר שבועות עד שהגיע למשתתף שלא היה מגיע לפגישות –
    בתור אחת שנמצאת הרבה זמן במסגרת זו (שנה ושבעה חודשים, ולפני לידת בני הראשון עוד תקופה של מספר חודשים) – לא הגעתי למפגשים מאז 15 באוגוסט – הייתי מצפה – וכך היה גם בעבר – לפחות לשיחת טלפון….
    בכל מקרה אני רוצה להדגיש שאני לא מתכוונת להיות קטנונית, ובהחלט ברגע שאדע את כל תמונת המצב של המצב הבריאותי שלי ואכל – אז אמשיך להגיע למפגשים – כי רק זה עובד….

אלמוני
    לא פעיל

היי..:)
    מסכימה איתך שהסיפור עוצמתי..ואכן מוכיח כי כוחה של הקבוצה משמעותי בתהליך של שינוי ובכלל.
    לגבי השיחת טלפון, אני מציעה שתתקשרי למוקד מחר ותשוחחי על כך עם חלי, נראה לי שזה יהיה הכי מועיל..לא טופ להשאיר דברים בבטן, ועם חלי אפשר לדבר על הכל..:)
    בהצלחה
    איה

אלמוני
    לא פעיל

אני יקרה … אני קוראת את מה שכתבת ואני ממש לא רוצה לחפש אשמים .מה שנותר לי הוא להתנצל ולהזמין אותך לקבוצה לפני שכל הקילוגרמים ילכו לאיבוד ,
    אני יקרה ….
    ישנו פתגם אחד שמלווה אותי מגיל ילדות והוא –
    ” אם נחפש באדם מלאך לא נמצא אבל אם נחפש באדם אדם נמצא בו גם טיפה של מלאך ” אז אני לא מנסה להגיד שזה בסדר שלא יצרנו איתך קשר , אבל אנחנו רק בני אדם וגם אנחנו טועים .
    את מוזמנת לשוחח איתי בטלפון , אני אשמח לעזור בכל דבר .
    בהצלחה חלי

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות