חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

חלי שלום,
    שמי ליאת אני גרה במרכז, אני סטודנטית שלומדת בערב ועובדת ביום ואימא צעירה לתינוקת.
    אני במקור מהצפון, אמא שלי ממשתתפי הקבוצות הראשונות שלך ושמך הולך לפנייך ונאמר בקודש קודשים בביתנו וכך גם התוצאות.
    לפני כמה שנים החלטתי גם אני לעשות את השינוי ולהתחיל בדרך חדשה, לצערי עדיין הקבוצות שלך לא הגיעו למרכז ולכן פניתי למקומות אחרים.
    לפני כמה חודשים נולדה לי תינוקת לאחר הריון קשה ועלייה רצינית במשקל.
    לא הייתה שמחה ממני שגילתי שקיימת קבוצה שלך בעיר שבה אני מתגוררת ועוד ביום שאינני לומדת.
    שבוע שעבר תפסתי את עצמי והחלטתי לעשות את הצעד (התקשרתי למוקד) והגעתי לקבוצה שלך ולצערי חשכו עיני:
    התור של הקבוצה התחיל מהדלת ועד לקצה החדר, קיבלתי פתק הרשמה התיישבתי לפי בקשת המדריכה בצד.
    כעבור כרבע שעה גיליתי שהתור לא רק שלא נגמר אלא מתארך לו החוצה עוד ועוד… לאחר כשעה ויותר של המתנה שבה לא היה שינוי בתור נאלצתי ללכת לתינוקת שלי…
    היום חזרתי לאותה קבוצה ונאמר לי שהקבוצה סגורה ולא ניתן להירשם אליה יותר וכי אם הייתי ממתינה שבוע שעבר אז היו מקבלים אותי, ניסיתי להסביר, התחננתי אבל נשלחתי הביתה (למרות שזכרו אותי משבוע שעבר והייתי עם פתק הרשמה).
    מי כמוך יודע כמה קשה הרגע שבו מחליטים את ההחלטה להתחיל ולעשות מעשה וכן גם כמה הוא שברירי, אני חושבת שאינני צריכה לתאר לך כיצד אני מרגישה שאני צריכה להתחננן להיכנס לקבוצה שלך.
    שמעתי עלייך כל כך הרבה דברים טובים,אבקש את עזרתך בעניין.
    מעוננינת מאוד לעשות את השינוי בקבוצה שלך.
    בכבוד רב ליאת.

אלמוני
    לא פעיל

צר לי לשמוע על תסכולך.
    לא פשוט להגיע להחלטה ולגלות שבעצם “הגן שלנו סגור”.
    הקבוצות של חלי עמוסות מאוד ועקב תלונות של משתתפים על מצב בלתי נסבל הוחלט לפי שעה לא לקבל חדשים.
    תתקשרי מחר בשעות הבוקר למשרד ע”מ שנוכל לשוחח באופן אישי וננסה לעזור.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות