חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    lee maman
    מנהל בפורום

ברצוני לשתף אתכן בסיפור א מ י ת י אישי. לפני 3 שנים ארגנתי מסיבת מחזור של החבר'ה שלי מבי”ס יסודי שלא ראיתי אותם 40 שנה. הנחיתי ערב זה. מאחר ולא היה לי מחשב לא ראיתי עד אתמול את הדיסקט של הערב המדהים. לא האמנתי למראה עיני איך נראיתי אז ואיך אני נראית היום. הייתי אז פחות כ-25 ק”ג מאשר היום ואתמול לא האמנתי שאכן זו אני. עכשיו אני מבינה על מה דברה אהובה שאנו צריכים לשאוף לראות את עצמנו איך היינו רוצים להראות. עכשיו אני ממש רואה את עצמי על המסך כפי שהייתי חולמת להראות. יש על מה לחלום. ואפשר להציב מטרות והכי חשוב להגשימן. היום אני קצת חוששת מהשקילה אך מה שלא יהיה יש לי חלום יש לי יעד ואני מצפה חולמת ומייחלת לשם להגיע ואני אגיע ובגדול! אוהבת את כולכם. תודה שאתם שם בשבילי.

אלמוני
    לא פעיל

היי חמודה
    מבינה אותך ויודעת מה את עוברת אצלי פשוט זה היה להפך אני ראיתי איזה וידאו שצלימו אותי ונבהלתי איך נראתי ואיך הייתי
    היום עדיין לא הגעתי למשקל שאני צריכה אבל 11.600 פחות זה גם משמעותי בשבילי בכל אופן אז מה עוד אני אכתוב אל תוותרי ותיהיה חזקה אני איתך ואני יודעת שכאן בפורום כולם איתך ומחזיקים אצבעות אז יאללה בהצלחה וכן יש על מה לחלום וכדאי אומרת לך את זה מכל הלב
    שלך טלי

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות