היי
זו הלזניה שאני תמיד מכינה:
4 עלי לזניה
3/4 קופסת קוטג' 3%
מטגנת בצל בספריי שמן ומים ומוסיפה עגבניות חתוכות ו100 גרם רסק עגבניות. שמה קצת מהרוטב בתחתית התבנית ואת השאר שומרת בצד ומקררת. לאחר שמתקרר מוסיפה את הקוטג.
ואז מסדרת את העלים (תבנית של אינגליש קייק) והרוטב בהתאם. ומעל שמה 2 פרוסות גבנ”צ 5%
זה די דומה למתכון באתר חוץ מהביצה, החצילים והשמן זית לדעתי והכמות קטנה יותר.
זה יכול להחליף משהו?? צהריים ערב? ולכמה חתיכות עלי לחלק?
אשמח לתשובה מקצועית 🙂
תודה רבה!!!!