כי ברשימת המצרכים רשום 1 כוס ובאופן ההכנה רשום רבע כוס
תוסיפי רבע כוס ותראי כמה נוזלי זה יוצא..
זה צריך לצאת רוטב עגבניות בסיסי כמו רוטב לפסטה ולא כמו מרק…
אז שימי קצת ותראי אם יש צורך להוסיף עוד. דרך אגב, אני מחליפה את הרסק עגבניות בעגבניות מרוסקות… לדעתי גם נותן טעם עשיר יותר וגם זה נוזלי יותר ואז אין צורך להוסיף מים.
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך