יש שם כמות פחמימה גדולה יחסית למנת פחמימה רגילה
מה שעושים זה פשוט מאוד- מכינים ופורסים את הלזניה ל4, כל חתיכה תעטפי בנייר כסף והכניסי למקפיא, בכל שבוע תוציאי חתיכה
או שתכבדי את המשפחה.. זה טעים ממש, לא מרגיש דיאטתי..
בנוסף לזה, אם השבוע שלך מתחיל ביום ראשון (כאילו, השקילה ביום ראשון), אז את יכולה לאכול מנה אחת בשבת ומנה נוספת בראשון (יומיים רצוף אבל שבוע חדש – זה עדיין לא “שובר” את ההגבלה של פעם בשבוע).
ומה שנשאר תחלקי למנות ותקפיאי.
זה באמת מנה שווה וחבל לוותר למרות ההגבלה.