אני באמצע להכין את הלזניה וכתוב במתכון לטגן חצילים עם תרסיס שמן. שלא ברור כמה תרסיס ואיך בדיוק החצילים אמורים לצאת מטוגנים ככה?? מותר להוסיף טיפה שמן רגיל כי גם כשמטגנים בצל עולה עשן כזה כאילו שאין מספיק שמן ותרסיס אני לא יודעת כמה מותר לרסס ????
אשמח לתשובה בהקדם!!!!ואיך יודעים שבאמת החצילים טוגנו ??
זו הכוונה. אולי זה טיפה מאוחר יותר אבל במתכון הזה אני ממליצה לך לקלף את החצילים (זה יוצא יותר טעים ככה לדעתי). יש לערבב את התערובת מידי פעם, תדעי שזה מוכן כשזה מתחיל להתרכך (אפשר לטעום חתיכה קטנה או לנעוץ מזלג, אם נכנס בקלות אז זה עובד 😉 ). אל תשכחי שהלזניה עוברת גם אפייה בתנור ולכן בכל מקרה החצילים לא יצאו “חיים”.