חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #209913
    אלמוני
    לא פעיל

    אני באמצע להכין את הלזניה וכתוב במתכון לטגן חצילים עם תרסיס שמן. שלא ברור כמה תרסיס ואיך בדיוק החצילים אמורים לצאת מטוגנים ככה?? מותר להוסיף טיפה שמן רגיל כי גם כשמטגנים בצל עולה עשן כזה כאילו שאין מספיק שמן ותרסיס אני לא יודעת כמה מותר לרסס ????
    אשמח לתשובה בהקדם!!!!ואיך יודעים שבאמת החצילים טוגנו ??

    #209916
    אלמוני
    לא פעיל

    זו הכוונה. אולי זה טיפה מאוחר יותר אבל במתכון הזה אני ממליצה לך לקלף את החצילים (זה יוצא יותר טעים ככה לדעתי). יש לערבב את התערובת מידי פעם, תדעי שזה מוכן כשזה מתחיל להתרכך (אפשר לטעום חתיכה קטנה או לנעוץ מזלג, אם נכנס בקלות אז זה עובד 😉 ). אל תשכחי שהלזניה עוברת גם אפייה בתנור ולכן בכל מקרה החצילים לא יצאו “חיים”.

    מתכון מעולה, מקווה שיצא לך טעים.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות