הכול ענין של בחירה אם חשוב לך להרזות ואני רואה שחשוב לך אז תתחלי להגיד לעצמך שאת יכולה ומסוגלת בהתחלה לא תאמיני לזה אבל לאחר שתתחילי לעשות תראי את התוצאות וההצלחות אני בשמירה כבר 4 חודשיים ותאמיני לי שיש מעידות גם אחרי שנתיים בתוכנית וירידה של 27 קילו אבל השאלה מתי אני מחליטה לעצור את עצמי שבוע שעבר היתה לי נפילה מהסו הזה והחלטתי שזהו חוסזרים לתפריט התחלטי 3 ימים של תפריט סנדדיצים שאותי הכינס למסלול וחזרתי לתפריט הרגיל לאחר שחיזק אותי שהצלחתי ב3 ימים האלה הצלחה ביום הראשון תביא לך את המוטיבציה הראשונה וגם אם לא הצלחת להתאפק חוזרים לארוחה הבאה כרגיל
שיהיה בהצלחה ותמשיכי לעדכן אותנו את נותנת לי את הכוח לדעת שאסור לנו לוותר גם שקשה כי אחר כך נצטרך להתמודד אם כמה קילוגרמים ולא 200- או 800 גרם בגלל זה אני אומרת שאסור לעזוב את הקבוצה כי היא נותנת לנו את הכוח ובמקרה שלך את הפורום
שיהיה בהצלחה
סיגלית
אני שמחה שהסיפור שלי לפחות תורם משהו למשתתפים פה…
ובאמת העניין כאן הוא מתי בדיוק עוצרים את השד הזה שנכנס. זה הזכיר לי שאני לא בנאדם אחר וחדש וקלישאות מהסוג הזה, אלא בדיוק אותו בנאדם עם אותם הרגלים בסך הכול שמנסה להרגיל את עצמו כל יום מחדש למשהו אחר. אני לא כל כך טובה בדחיית סיפוקים של הרגע (בטח לא באוכל) וחשבתי שזה השתנה אבל זה לא!
היום אני בתוכנית ויש לי מצב רוח אפילו, זה בזכותכם…
תודה על התגובות החיוביות, זה מעודד ומרומם
אוהבת ורד
התקשרתי לאיה.. היא עודדה אותי אבל זו התמודדות יומיומית עם שיגרה אחרת מזו שאני רגילה אליה.. אין לי את האוכל שלי או את האופציה לקחת ולהכין לי את האוכל שלי כי אני ישנה במלון שלא יודע בכלל מה זה חלב דל שומן… ואני עובדת במקום שלא מאפשר לי לאכול כל 3 שעות בטח אם לא הכנתי את האוכל מראש..
ויש לי כל כך הרבה פיתוים, ולראות את כולם אוכלים ככה חופשי כשלי אסור… אוףףף
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות