חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב

אשמח לעזרה בלנסות להבין איך אני יכולה לסדר את הארוחות שלי עם סדר היום שלי

ארוחת בוקר וביניים אין בעיה

ארוחת צהריים – אני עובדת במקום שאין מיקרוגל ולכן אין לי דרך לחמם ארוחת צהריים, לרוב אני אוכלת סלט וגבינות או כריך עם משהו (אני מדברת על לפני הדיאטה)

אני חוזרת הביתה ב 15:30 בערך ישר עם הילדים ואז מתחילה עם החוגים, חברים, גינה וכו…

בדרך כלל אין לי זמן להשלים את ארוחת הצהריים שלא אכלתי בעבודה!

ארוחת ביניים של אחה”צ גם לא תמיד יצא לי כי אני לא תמיד בבית.

ארוחת ערב אין בעיה כי אני יכולה לאכול עם הילדים (מה שלא עשיתי עד היום…)

וארוחת לילה גם אין לי בעיה

אז איך אפשר להתמיד עם התפריט הזה בסדר היום שלי?

אשמח להערות, הארות ועזרה

חייבת להוריד במשקללללל!!

תודה ויום מקסים

אלמוני
    לא פעיל

??

אלמוני
    לא פעיל

איזה תפריט…

זה די פשוט.
    הארוחות שיש לך בעיה איתן לפי מה שאת אומרת זה צהריים בעבודה וביניים שאת עסוקה.
    צהריים – תעשי החלפה בין הצהריים לערב, את הצהריים תשמרי לערב. את הערב תאכלי בצהריים. את יכולה להמשיך לאכול סלט או כריך, פשוט כאלה שמותאמים לתכנית (אני מכינה לי ערב לפני – חותכת את הירקות לא מוסיפה תבלינים בכלל ואז בבוקר מוסיפה את התוספות – ביצה קשה/טונה/גבינה וכדומה)…

לגבי הביניים שאת “עסוקה” –
    מאוד פשוט, במיוחד אם את ב-1200 – גם פה את יכולה להחליף בין ארוחות ולשמור לארוחה הזו רק את הפרי… ביננו – כמה זמן לוקח לאכול פרי?? זה גם לא מצריך הכנה מוקדמת… רק תכנון מוקדם. ויש פירות (כמו פירות יבשים) שזה בדיוק שני ביסים ונגמר. גם אם את צריכה לאכול פחמימה ופרי – עדין לא בעיה, מחזיקים חטיף אנרגיה בתיק, או פתי בר.. או כל דבר אחר שאת אוהבת.

אני בטוחה שכשאת יוצאת מהבית לכמה שעות את דואגת שיהיה לך בתיק איזה נשנוש קטן לילדים, או בקבוק מים… אז כמו שאת דואגת לילדים שלך, תדאגי גם לעצמך

קיצור, באמת שזה לא בעיה, רק צריכה להתאים את העניין לשעות וסדר היום שלך.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות