חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בזמן האחרון יוצא לי לשמוע על יותר ויותר נשים שוויתרו לחלוטין על המנה מותרת, נשים שנמצאים כבר בשמירה או נשים שירדו כבר הרבה וטוענות שהן אוכלות את התפריט כמו שהוא רק מוותרות על המנה מותרת. רק בקבוצה היום יצא לי לדבר עם 4 נשים שונות שמוותרות על המנה, שלא לדבר על עוד הרבה בנות שאני מכירה ממקומות שונים. אני רואה את הנשים הללו שירדו כל כך הרבה, רזות ומאושרות ואני שואלת את עצמי אולי מדובר בצעד נכון? אולי אם אוותר אז התהליך יילך לי יותר טוב? כי לא הולך לי משהו בזמן האחרון, אולי הוויתור על מנה מותרת ייתן לי תמריץ?
    מה אתן חושבות?

אלמוני
    לא פעיל

אני חושבת שהמנה המותרת מאוד חשובה, לי אישית זה ממש נותן כוח להמשיך. עצם הידיעה שאני יכולה לאכול כל דבר במנה המותרת עוזר לי ברגעים שיש לי חשק למשהו “משמין” או “אסור” כי אני יודעת שאת החשק הזה אני מממשת בזמן הנכון – במנה המותרת.
    בלי מנה מותרת – אני לא אוכל יותר שוקולד בכלל? אין סיכוי… 🙂

אלמוני
    לא פעיל

וכולה 100 גרם…

ויתור על מנה מותרת לא משנה כמעט את הירידה במשקל… ומצד שני היא תורמת כל כך הרבה.
    מאחר וזאת תוכנית לחיים אסור לותר על המנה המותרת… ולא רק שהיא לא מחלישה, היא מאוד מחזקת… את אוכלת אותה בלי נקיפות מצפון, את יודעת שאם את מותרת השבוע על מאכל מפתה, בשבוע הבא תוכלי לבחור לאכול אותו… את לא מסכנה…

תמשיכי לעשות תוכנית מדויקת, זאת תוכנית שהשקיעו בה הרבה מחשבה, זאת תוכנית שפויה, זאת תוכנית לחיים…

בהצלחה,

:)) רבקהל”ה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות